2777
2789

خانوما دارم دیوونه میشم 

گیر یه ادم مریض افتادم 

دخترم کلاس ششمه 

دختر شاد وشوخ طبعیه 

روز اول مدرسه یه همکلاسی جدید اومده  از غیر انتفاعی

به اسم ساشین 

دخترم بهش گفته اسمت منو یاد اوشین میندازه 

از حالا برای من اوشینی 

اونم خندیده گفته باشه 

اونم اسم دخترمو همینجوری صدا کرده یه چیز دیگه گفته 

حالا امروز مادر دختره اومده 

گفته چرا اسم بچه منو اینجوری صدا زده 

مدیر هم بچرو کشیده بیرون جلو همه صف ها سرش داد می‌زده 

چرا اینجوری گفتی  و..... 

می‌گفت همه نگاه میکردن😭

واااا خب خوشش نمیومد میتونست خوده دخترش بگه چ کولی بازیا

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار مدیر که اشتباه بوده 

ولی شما هم به بچتون یاد بدید هیچوقت اسم بقیه رو تغییر نده همونجوری که هست صدا کنه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه حرف دختر شما مناسب بوده نه رفتار خانم مدیر 

هرکسی روی اسمش حساسه قطعا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترم چندبار اومده از حالیکه اون دقایق داشت باهام صحبت کرد نمیدونم کار درست چیه زنگ زدم با مدیرشون د ...

من بودم از اون مدرسه با ی همچین مدیر دیوونه ای بچمو میاوردم بیرون انگار حالا چی شده

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

وااااا چ مدیر روانی

اتفاقا اوشین از ساشین قشنگتره😁😁

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

خب بعضیا حساسن و شوخی برنمیدارن

ولی مادره هم نباید دخترشو انقد سوسول میکرده پاشه بیاد مدرسه😑

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.