2777
2789
عنوان

بچم همش میره پایین میشه بیایین

244 بازدید | 24 پست

۴ ماهمه ولی خودشو پایین دلم جمع میکنه قشنگ انگار یه چیزی باد کرده خطرناک نیست انقد میره پایین؟ همش هم پایین نیست ولی خب بیشتر وقتا اونجاست

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رحمت پایینه دیگه 

بچه توی معده نیست که بالا باشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اگر اینجوریه باید استراحت مطلق باشی یعنی نباید زیاد تکان بخوری

چند هفته پیش رفتم سونو ان تی نشون دکتر دادم گفت جفت پایینه رعایت کن یعنی بدتر شده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر کردم طبقه ی بالای مادرشوهرتی

بچتم زرتی میره پایین خونه مادرشوهرت🤦‍♀️

بابت سوالت راستش نمیدونم تا حالا تجربش نکردم ولی برام دعا کن منم این حسو بچشم❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
رحمت پایینه دیگه بچه توی معده نیست که بالا باشه

توی شکمم هم نیست خب بیشتر میره پایین وقتی روی گمر میخوام به پایین دلم فشار میاد انگار میخواد بیاد بیرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند هفته پیش رفتم سونو ان تی نشون دکتر دادم گفت جفت پایینه رعایت کن یعنی بدتر شده؟

والا من تجربه ندارم 

مامانم میگفت من تو شکمش اینجوری بودم و استراحت مطلق بوده 🤦🏻‍♀️😂

قضیه مال سالها پیشه؛ ولی خیلی میترسیده و به شدت مراقب بوده 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

فکر کردم طبقه ی بالای مادرشوهرتیبچتم زرتی میره پایین خونه مادرشوهرت🤦‍♀️بابت سوالت راستش نمیدونم تا ...

عزیزم

انشالله نینی قسمت دل مهربون شماهم بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40