2777
2789
عنوان

تخم مرغ چطوری ابپز کنم😂

278 بازدید | 45 پست

بدون منت بگید توروخدا حوصله غر ندارم

ببینید درست بلدم؟تو قابلمه اب گرم بریزم .تخم مرغارو بزارم تو فریزر و بعد بزارمش تو قابلمه و ۲۰ دیقه بعد برش دارم درسته؟😂

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

نه

تو فریزر چرا

۲۰ دقیقه 😲

یه قابلمه خیلی کوچیک ، مثلا روغن داغ کن یا شیر جوش

کوچیک ترین قابلمه ی موجود در خونه تون

تو قابلمه آب سرد بریز

چون اب گرم به تخم مرغ شوک وارد میکنه ، میشکنه

وقتی جوشید ، اگه عسلی می خوای ، ۴ دقیقه بعدش بردار

سفت می خوای ۶ _ ۷ دقیقه بعد جوشیدن

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
نهتو فریزر چرا۲۰ دقیقه 😲

تو فرزیر برا اینکه نشکنه 

خدایی اینو همه نوشته بودن تو تاپیکای قدیمی 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

فهمیدی به منم بگو حتما

بخون

تخم مرغ را بذار تو قابلمه.آب از شیر بریز.بذار رو گاز.زیزش را روشن کن.از وقتی آب به جوش اومد ۱۰ دقیقه بعد آماده س

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خب؟