2777
2789

شنیدم رشته خوبیه ولی بعضیا به اشتباه فکر میکنن خوب نیست

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نور ثبت نام کردم بدون کنکور اول علوم تربیتی انتخاب کردم حالا میگم کاش مشاوره انتخاب میکردم

علوم تربیتی هم عالیه راه داره وارد آموزش پرورش بشی توی پرورشگاه یا مهدکودکا میشه کار کرد یا فکر کنم میتونی مهد کودک تاسیس کنی خودت

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

علوم تربیتی هم عالیه راه داره وارد آموزش پرورش بشی توی پرورشگاه یا مهدکودکا میشه کار کرد یا فکر کنم ...

اموزش وپرورش قبول شدن میگن خیلییی سخته تازه اگ شانس بیارم تااون موقع حذف نکنن

آخه به نظرت می ارزه ۴ سال درس بخونی بعد بری معلم مهد کودک بشی؟؟

اموزش وپرورش قبول شدن میگن خیلییی سخته تازه اگ شانس بیارم تااون موقع حذف نکننآخه به نظرت می ارزه ۴ س ...

از نظر من شغل خوبیه دیگه نظرات متفاوته🥲ایشالا قبول شی همون آموزش پرورش کار کنی نا امید نباش