2777
2789

اکسم دوسال باهاش تو رابطه بودم

کلا مشکوک و مخفی کار بود به شدت 

و اصلا از خودش و خانوادش زیاد اطلاعات نمیداد منو هیچ وقت اشنا نکرد باهاشون 

بعد کات 

فهمیدم ی برادر بزرگتر هم داره

علت کاتمون این بود خیلی دروغ گفت اینکه برای کجان حتی اصالتا تا تحقیق کنم درموردشون هم دروغ گفت بهم😐 گفت ببخش مجبور بودم پنهان کنن و دروغ بگم که برای کجام

خواهر برادر دیگع داره و میدونستم و گفته بود

این یکی و پنهان کرد ازم

میگفت ی مسعله ای هست روز خواستگاری و هر وقت مطمعن شدم ازت میخوام بهت بگم یعنی چی بوده قضیه

گویا فقط در حال پیچیوندنه کسی که دروغ بگه عادت میکنه بهش دیگه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زر زده دیگه توام پی شو نگیر دیگهههههه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

از آدم دروغگو چه توقعی داری ،در مورد موقع  خواستگاری حرف زده تا بهش اعتماد کنی 

یاخواسته دروغ دیگه ای سر هم کنه 

یا احتمالا خواسته توجه ت رو بخودش جلب کنه 

به هر حال مهم نیست و ارزش فکر کردن نداره 

از آدم دروغگو چه توقعی داری ،در مورد موقع خواستگاری حرف زده تا بهش اعتماد کنی یاخواسته دروغ دیگه ای ...

نظرت چیه یعنی برام‌مهم نباشه؟؟حتی اگه ازم استفاده هایی کرده و اولین نفری بوده ک اعتماد کردم

واقعا جوابش و میگیره ؟؟

نظرت چیه یعنی برام‌مهم نباشه؟؟حتی اگه ازم استفاده هایی کرده و اولین نفری بوده ک اعتماد کردمواقعا جوا ...

هر چی بوده گذشته ولی در کل به پسرا نباید اعتماد کنی چون خیلی راحت میزنن زیر همه چی