2777
2789

میدونید فلسفه نهایی و مضمون این رمان چیه ؟

به زبون خیلی ساده و خلاصه 

اگه میخواید مثل پرنس باشید 

ساده، صادق، پاک و در تلاش برای متلاشی کردن ریشه های ظلمات 

جامعه با شما همراه نیستید اتفاقا برعکس شما بدترین ضربه ها و برچسب ها رو میخورین.

بهتون میگن، ابله، کم شعور، میشید دست مایه طنز و تمسخر بقیه، موجودی تحقیر برانگیز 

درست مثل مسیح، که برخلاف تلاشش برای خوبی، ظلم دید و بدترین شکنجه ها از جانب انسان ‌ها رو دید و چشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بخواهی واقعاً خوب باشی و با بدی‌ها بجنگی، انتظار پاداش نداشته باش؛ بیشتر احتمال دارد که تو را له ...

یادم بخودم افتاد   همیشه میخواستم خوب باشم اما بیشتر  خودمو کوچیک میکردم   اما تجربه های عمیقی دارم   بنظرم  خوب بودن  اصول و روش داره  یه دانشه   باید بلد باشی  چطور خوبی کنی  که خوبیهات  نه تنها آسیب به خودت نزنه بلکه تبدیل به الگو بشه 

یادم بخودم افتاد همیشه میخواستم خوب باشم اما بیشتر خودمو کوچیک میکردم اما تجربه های عمیقی دارم ...

آره ولی خب تاحدودی هم درسته 

آدم های حقیر مستعد دیدن خوبی نیستند 

با برچسب سعی میکنند کوچیکت کنند و بگن وای تو چقدر احمق و ساده ای که اعتماد می‌کنی و مهربونی :))

آره ولی خب تاحدودی هم درسته آدم های حقیر مستعد دیدن خوبی نیستند با برچسب سعی میکنند کوچیکت کنند و بگ ...

میدونی  همیشه به ما  گفتن خوب باش  مهربون باش  گذشت کن ببخش  اما  دانش و آگاهی بهمون نمیدادن  که کجا مهربون باش  با کی خوب باش چطور  ببخش و گذشت کن   یا چقدر  مهربون باش  چقدر گذشت کن    

در واقع  اینها  دانش و خرد میخواد   وگرنه افراط و تفریط میشه  و آسیب  میزنیم به خودمون  من بعد از کلی اسیب اینو  متوجه شدم