2777
2789

امروز معلمش برامون جلسه گذاشت ازشیوه تدریسش گفت ببینید خوبه ؟؟؟

گفتش شما توخونه باهاش تکالیف کار نکنید وفقط یاداوری کنید

یه دفتر وایتبردی خودش طراحی کره بود داد بهمون گفت هرروز همراش باشه

ویکی دوتا کتاب کمک اموزشی

گفتش برا هردقیقه زنگ برنامه ریزی دارم پس بچتون غیبت نکنه 

گفتش وقت کلاس بابازبینی تکالیف هدرمیره  پس تو واتساب تکالیفشو برام بفرستین  ایراداتشو یاداشت میکنم هم حضوری هم مجازی میگم بهش 

گفتش بچه  درنهایت یاد میگیره و اونقد  تکرارمیکنیم تایاد بگیره پس بهش فشار مضاعف نیارید روحش مهمتره 

لیوان عدالت درست کرده بود  برا تعیین هفتگی جای نشستن و  محول کردن وظایف روزانه مث نماینده کلاسو اینا

بنظرم خیلی معلم مسئولیت پذیرو دقیقی  اومد 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

اره درستش همینه اموزش کارش با معلمه نه اینکه بیاد خونه تکالیف برای مادر باشه

مقایسه کردم باشیوه های تدریس زمان خودم قشنگ لمس  کردم  چه تفاوتای فاحشی داره و شخص من  باچه معلمای وحشتناکی  سپری شد عمرم  بویژه ابتدایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق غیرانتفاعی ام😍😂

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

عاشق غیرانتفاعی ام😍😂

چی میشد دولتیام  همینقد ارزش قائل میشدن ووقت میزاشتن  البته بستگی به وژدان معلم داره خیلی دولتیام عالی ان 

که الان میفهم  ابتدایی خودم  تو چه جهنمی بودم با معلمای بدو بدتر 

مقایسه کردم باشیوه های تدریس زمان خودم قشنگ لمس کردم چه تفاوتای فاحشی داره و شخص من باچه معلمای و ...

اره عزیزم معلم های الان خیلی خوبن شکر خدا

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

چی میشد دولتیام همینقد ارزش قائل میشدن ووقت میزاشتن البته بستگی به وژدان معلم داره خیلی دولتیام عا ...

همین تاپیک بغلی معلم ۳۸ تا دانش اموز داره خدایی زیادن به چند نفر برسه

بعد تو غیرانتفاعی خانواده ها وضعشون خوبه میشه راحت کتاب کمک اموزشی اینا معرفی کرد ولی تو دولتی فردا هر مادر میاد میگه خرج برای ما نتراش اینجور حرفا

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

همین تاپیک بغلی معلم ۳۸ تا دانش اموز داره خدایی زیادن به چند نفر برسهبعد تو غیرانتفاعی خانواده ها وض ...

اره  دیدم تاپیکشو براش ازخداصبرخواستم:)) 

درسته 

ولی  معلم  اگه  با وجدان باشه باکمترین امکاناتم بالاترین اموزشو میده 

یادمه یه معلم داشتیم همش سرش درد میکرد نصف زنگ رو میزش ولو بود 

الان  طرف ما مدارس دولتیم خیلی خوبن  بیستو دونفر بودن پایه اولشون هرکلاس 

غیرانتفاعی اینجام  زیاد گرون نیست  اما خب خیلی خلوته و ازلحاظ سطح اموزش به مراتب بهتره و بیشتر میرسن اما من خلوتیش اولویتم بود

اره دیدم تاپیکشو براش ازخداصبرخواستم:)) درسته ولی معلم اگه با وجدان باشه باکمترین امکاناتم بالات ...

من خودم برای بچم قطعا انتخابم غیر انتفاعی دولتی اصلا خوب نیست 

درسته پول خوب میگیره غیرانتفاعی ولی خدمات خوبیم میده

من خودم برای بچم قطعا انتخابم غیر انتفاعی دولتی اصلا خوب نیست درسته پول خوب میگیره غیرانتفاعی ولی خد ...

درسته