2777
2789
تابستونمو از دست ندادم و روزی ۵ تا ۷ ساعت خوندم با اینکه اصلا شرایطش نبودپسردایی جوونم فوت شدحتی سر ...

اصلااااا عجیب نیست بخونی و تلاش کنی زیاد قطعا میرسی ببین جوری تلاش کن که برگردی نگی کاش بیشتر تلاش میکردم جای ای کاش نزار قطعا همونی میخوای قبول میشی روی نهاییت بیشتر کار کن

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازدهم معدل ۱۷ رو از الان به فکر ترمیم باشم؟

ببین ترمیم اونم وقتی نهایی دوازدهم داری فکر کنم به ضررت شه چون اینجوری به هیچکدوم نمیرسی اونوقت دوازدهمتم از دست میدی خود نهایی دوازدهم کلا وقت نیست حالا نصفشم بزاری برای ترمیم یازدهم دو طرفو از دست میدی

ببین ترمیم اونم وقتی نهایی دوازدهم داری فکر کنم به ضررت شه چون اینجوری به هیچکدوم نمیرسی اونوقت دواز ...

اگه مثبت نشدا و اخرا وقت داشتم شاید به فکرش رفتم 

شما چه رشته ای میخونین؟ 

مدرسه نرم نه؟ 

ماز خیلی کامل تره

اگه مثبت نشدا و اخرا وقت داشتم شاید به فکرش رفتم شما چه رشته ای میخونین؟ مدرسه نرم نه؟ ماز خیلی کامل ...

ببین از نظر من نمیشه چون کاری به اخرا نداره برای امتحان نهایی کلا هر درس حداکثر یک و نیم روز هست که حجم کتاب دوازدهم بالاس و باید ریز به ریز بخونی بعد سطح سوالاتم بالاس چون درصدش برای قبولی بالاعه نگاه امتحان نهایی یازدهم نکن دوازدهم سختیش فوق العاده میشه یعنی کلا ما به بدبختی خود دوازدهم رو شب امتحان جمع میکردیم درصورتی کتابو حفظ بودیم فقط مرور من تموم کردم منتظر نتایجم مدرسه اگر مفیده برو من نمونه بودم و رفتم و راضی ام