2777
2789
عنوان

نوحه کدوم مداح رو بیشتر دوس دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 60 پست
صداش 😢چن تا نوحه هست ک منو میسوزونه نوحه حضرت علی اکبرش اونجا ک میگه واای حسرت به دل موندم عزیزم ب ...

محمود کریمی هی نوحه برای خانوم رقیه دارن حتما گوش بده واقعا محشره این استعدادشون

بزن گوگل با پای پر ورمم دردسر حرمم

اونجا که خودش لکنت میگیره...

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهدی رسولی 

بنی فاطمی 

حسین طاهری

سید رضا نریمانی و یکی دونفر دیگه

ولی خب اینجوریم که کلا از هر مداحی ممکنه بعضی مداحیاشو دوست داشته باشم بعضی رو نه

کلا فن مداح خاصی نیستم

دو سه نفرم که کلا چون از خودشون و کاراشون خوشم نمیاد مداحیاشونم به دلم نمیشینه حالا هرچیم که صداشون خوب باشه....

عاشق خوابم 🦥💜

همه ماه های سال خوب نیست نوحه گوش کنید دوست عزیز 

وقتی محرم تموم میشه همه لباس مشکی هارو در میارن عروسی ها و جشن ها شروع میشه 

یه سخنرانی بود می‌گفت این مدلی نباشید غم میاد خدایی نکرده 

بلد نیستم ولی یه دونه امسال خیلی تو اینستا ترکوند معرکه بود با لینکه معنی شو نمیدونستم گریه م میگرف

اره اینکه آدم معینشو‌ نمیفهمه‌ ولی گریه میونه و حس مظلومیت ائمه بهش دست میده یکی از نقاط قوت و قشنگی نوحه های عربیه

عضو 

نریمان پناهی 

بخصوص قدیمیاش

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
همه ماه های سال خوب نیست نوحه گوش کنید دوست عزیز وقتی محرم تموم میشه همه لباس مشکی هارو در میارن عرو ...

یعنی مداحی فقط برا محرمه ؟

نه دوست عزیز این طور نیست 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
همه ماه های سال خوب نیست نوحه گوش کنید دوست عزیز وقتی محرم تموم میشه همه لباس مشکی هارو در میارن عرو ...

دوست خوبم همین مداحا مولود خوانی هم دارن میشه در طول سال گوش کرد هرکس سلیقشه😊

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم

درسته مطمئن باشید هیچ کس هم همه مدت نوحه گوش نمیده چون خود ائمه گفتن کم کم باعث افسردگی و دیوونگی‌ آدم میشه من به شخصه زیاد موسیقی گوش نمیدم مثلا ماهی دو سه بار ولی مداحی هم ماهی یک بار گوش میدم گاهی اوقات احساس میکنم اون حسی که با مداحی میاد خیلی بنده رو به خدا نزدیک میکنه

عضو