2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری

451 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من هفته ۵ بارداری هستم(البته ازمایش ندادم اما سه تا بی بی چک مثبت بود)از دیروز لک بینی دارم وقت دکتر برای دو هفته دیگه گرفتم .

به نظرتون زودتر باید برم دکتر چک بشم یا نیاز نیست دو هفته رو یه جوری سر کنم در ضمن شاغل هستم و امکان استراحت مطلق ندارم

چطور میتونید ریسک کنید؟بهتره هرچه زودتر برین و چکاپ بشین و شیاف استفاده کنید

در حکمت خدا لیاقت میخواهد صبوری کردن♡♡♡خدای بزرگ و مهربونم هزاران مرتبه شکرت بخاطر فرشته ای که تو دلم گذاشتی،ازت میخوام به حق بزرگیت دامن همه منتظرا سبز شه،آمین♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر بهت شیاف بده بزن حداقل کمک کنه بهت دو هفته صبر نکن 

ببخشید اینطور میگم ناراحت نشی 

لک دیدن تو هفته های اول خوب نیست اما برو دکتر بهت پروژسترون بده که به حفظ جنین کمک کنه اگرم خدایی نکرده جنین مشکل داشته باشه و باید سقط بشه بدن کار خودشو میکنه و پروژسترون مانع از دفعش نمیشه یعنی شما حتما برو دکتر و پروژسترون بزن نزدنش اشتباهه حداقل اونطوری کار خودتو کردی 

البته شاید دکتر بهت نده بگه بزار روند طبیعیشو طی کنه ولی من باشم حتما حتما میزنم شاید رحمت ضعیف باشه  به لک افتادی پروژسترون کمکت میکنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

رفتی دکتر نزاری دستگاه بزنه و معاینه کنه بتاتو کنترل کنه ازمایش خون بده و نسبت با هفتت کنترل کنه دستگاه نزنه برات نزار ضمنا خارج رحمی باشه درد غیر عادی داری و به همین راحتی خارج رحمی نیست از رو بتا هم میتونه تشخیص بده خارج رحمیه یا نه 

ایشالا که به سلامت بارداریتو ادامه میدی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
مرسی دوستان  فردا که دکتر نیست اما حتما شنبه میرم  امیدوارم چیزی نباشه . آخه انقدر خودم ...

لک دیدن تو بارداری اصلا طبیعی نیست و باید بررسی بشه علت چیه مگر دکتر بگه مهم نیست و همه چی خوبه امروز و فردا رو استراحت کن شنبه برو دکتر و اینکه گرمی جات نخور اصلا و چیزهای ترش تو این دو روز  تا بری دکتر 

مرسی دوستان  فردا که دکتر نیست اما حتما شنبه میرم  امیدوارم چیزی نباشه . آخه انقدر خودم ...

دوست عزيز پشت گوش ننداز

من هفت ماه باردارم،ب جاي شما استرس گرفتم.

من جاي شما بودم الآن ده جا رفته بودم دكتر

عزیزم منم ۴ هفته مه و لک بینی دارم علایم دیگ چیا داری؟خونت چه رنگیه؟؟

قهوه ای تا یه ذره زیاد سرپا وایمیسم و یا پله بالا پایین میرم یکم میاد اما امروز از صبح خوابیده بودم خوب بود عصر که پاشدم کار کردم دوباره شروع شد

در حدیه که پد روزانه کاملا جواب میده