2777
2789

سلام

الحمدلله چهره زیبایی دارم و از خودم رضایت کامل دارم

دیگران هم هرکسی منو میبینه میگه که بینی زیبایی داری و چقدر به صورتت میاد و...

ولی خودم بعضی وقتا حس خوبی بهش ندارم 

توی عکس و فیلم افتضاح میوفته 

یه کوچولو غوز داره و سر پایینه

می‌ترسم عمل کنم پشیمون بشم

اگه بگم فقط رفع ایراد بکنن میتونن؟ نمی‌خوام چهرم عوض بشه

پزشکی می‌شناسید که پیجشو بهم معرفی کنید؟

من همه اجزای صورتم خوشگله دماغ خدادادی ولی شبیه عمل و...دوست دارم یه چال گونه بزنم فقط نمیدونم بزنم یا نه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چال گونه طبیعی در نمیاد

نچرال میزنه 

طبیعی هم درنیاد مهم نیست.مگه این همه ادم که دماغ عمل میکنن مژه و ابرو میکارن و...طبیعی درمیاد؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

منم دقیقا این مشکلو دارم همه میگن بینیت کوچولوئه ولی تو عکسا بده 

ی قوز کوچیکم دارم 

ولی هر کسی ک عمل کرده صدای نفس کشیدن و فس فس میاد خوشم نمیاد این صدارو بدم 

میگم اونقدر بد نیس ک پی همچین مشکلیو ب خودم بمالم 

من همه اجزای صورتم خوشگله دماغ خدادادی ولی شبیه عمل و...دوست دارم یه چال گونه بزنم فقط نمیدونم بزنم ...

نه نکنی ها. اینقدر چهره رو داغون میگنه

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

نه نکنی ها. اینقدر چهره رو داغون میگنه

چرا داغون کنه یه چاله دیگه چند سال بعدش هم پر میشه

یکی هست خیلی قشنگ میزنه ولی دکتر نیست به نظرت پیش اون برم یا دکتر؟

چرا داغون کنه یه چاله دیگه چند سال بعدش هم پر میشهیکی هست خیلی قشنگ میزنه ولی دکتر نیست به نظرت پیش ...

نه نرو، من یکی رو میشناسم عمل کرده بود برای چال گونه،بعدش یکمی مشکل پیدا کرده بود توی حرف زدن.

چال گونه اونقدرا هم خوشگل نیست

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

نه نرو، من یکی رو میشناسم عمل کرده بود برای چال گونه،بعدش یکمی مشکل پیدا کرده بود توی حرف زدن.چال گو ...

خودم یکی دارم اون طرف میخوام بزنم