2777
2789
عنوان

شوهرم دائم میگه تومفت خوری

302 بازدید | 33 پست

من دوتا بجه دارم یه کلاس دومی یه یکسالوخورده ایی

بچه اولم فوق العاده لجوج و بیش فعال و شلوغه یعنی صب تا شب درحال کش مکشم باهاش خیلی اذیتم میکنه بچه کوچیکمم دائم درحال خراب کاری و‌....خودمم خیلی حساسم رو تمیزی خونم خمیشه باید مرتب و تمیز باشه وخیلی خونه هم بزرگه و کارم زیاده .غذام همیشه اماده و به هر دوبچمم خیلی خوب رسیدگی میکنم .ولی نمیدونم چرابه چشم شوهرم نمیاد هی میگه مفت میخوری میخوابی من صب تا عصر سرکارم یا هی میگه از بس کار نکردی خوردی خوابیدی باد کردی و خونه هیچ کاری نداره یه غذا میذاری ۲۰ دقیقه طول میکشه .‌...میگه تو هیچ مصرفی نداری یه ادم بیهوده و بی مصرفی ...خیلی سرخورده ام واحساس پوچی میکنم واقعا من بی مصرفم؟؟؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم شوهرت بیشعوره

خیلی تخریبم میکنه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

گلم تو تنها نیستی. بعضی اقایون همینقدر بی شعور و بی منطقن. منم کارهای خونه رو میکنم تازه شغلم هم توی خونه است و درامد دارم‌. باز همش بهم میگه تنبلی. گلم حرف مفت زیاد میزنن

عزیزم شوهرت ی ادم بیشعوره همینبمیره راحت شی

فعلا که خودم دارم میمیرم از غصه زیاد هزار بیماری گرفتم 

یک هفته به بچه و خونه و غذا نرس. بگو میخوام واقعا بی مصرف باشم.

اخه چطوری به بچه هام نرسم واقعا نمیشه ..‌بچه کوچیکم که یکی دوساعت یبار غذا میخواد نمیدونم رسیدگی میخواد بچه بزرگمم همینطور