2777
2789
عنوان

من به سمت پدری کشیده شدم ژنم واقعا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 39 پست
من کلا ۲ تا ژن دارم که خیلی بدم میاد ازشون جفتش از طرف پدری رسیده یکیش این ابرو یکیش اینکه هر چقدر م ...

ابرو رو حالا میتونی میکرو کنی سه سوته 

وزنم بری باشگاه بهت میگه چیکار کن قطعا جواب میگیری 

منو چی میگی که موهام اینطوریه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا طرف مادریم همه شون دندون انگار ارتودنسی شدهپدریم بور و چش رنگی بعدببین تو رو خدا به من چی رسید ...

اووو چشمای درشت خوبه 🥲🥲

وای رو مخه خدایی ولی میتونی درستشون کنیا

منم متاسفانه ۹۰ درصد به خانواده پدری رفتم 

خانواده مادریم همه چشم رنگی بور سفید خیلی جذابن من شانس بد شبیه عمه هامم

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
باشگاه و رژیم و اینا رو امتحان نکردم جواب نگرفتم خسته شدم بیخیال شدم

چ عجیب آخه یکیو می‌شناختم مث شما بود ولی نتیجه گرفت نمیدونم شاید باید دکتری بری یا با مربی دیگه صحبت کنی برا وزن گرفتن 

همدردیم...روزگارو

برا موهات زینک بخر بخور 

چند ماه بخوری تاثیر میبینی 

استرس و اینارو از خودت دور کن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بدون تجویز میدن؟البته الان دارم هرتامینم میخورم

اره میدن

من خریدم دو هفته شروع کردم

مشکلی نداره