2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم قهروعه چیکارش کنم

129 بازدید | 19 پست

خیلی وابستشم 

با اینکه قیافه من و قد و بالای منم خیلی از اون بهتره ولی همیشه خودشو میگیره واسم مغروره و سر چرت ترین چیز قهر میکنه نمیتونم باهاش راحت باشم سریع ناراحت میشه منم طاقت نمیارم میرم منت کشی اینقدر رقتم حتی وقتی خودمم ناراحتم باید برم باهاش حرف بزنم  بخدا دارم پیر میشم میشه کمکم کنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالا من برعکسم نود ونه درصد شوهرم میاد منت کشی ،البته زیاد سعی میکنم قهر الکی نکنم ولی خب زن با مرد فرق داره برا زن سخته همش پا پیش بذاره.یه چیزی بهت میگم چون خودم این اخلاق ودارم به نظرم مجبوری چند بار محکم وایسی و جلو نری یا حداقل دیرتر بری مثلا بزار یکی دو روز بگذره وگرنه اصلا درست نمیشه چون منم نشدمم:)))

الان تاپیک قهر شوهرته یا قد و بالای تو رعنا

کلی گفتم که من سر ترم ولی همیشه منو میشکنه  مسخرم میکنه ایراد میگیره از اخرم ک ناراحت میشم میگه شوخی میکنم.  یا میگه اینجوری میگم بهترین باشی. یا میگه تو بی جنبه ای و قهر میکنه با اینکه ناراحتم من باید برم منت کشی کلا سر هر موضوعی زود قهر میکنه 

کلی گفتم که من سر ترم ولی همیشه منو میشکنه مسخرم میکنه ایراد میگیره از اخرم ک ناراحت میشم میگه شوخی ...

حالا اگ از شما سر بود یچیزی

ولی واقعا این نوبرع 

خدابت صبر ایوب بده

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

عزیزم حالا من برعکسم نود ونه درصد شوهرم میاد منت کشی ،البته زیاد سعی میکنم قهر الکی نکنم ولی خب زن ب ...

بخدا شده تا یه هفته نرفتم نیومده عین غریبه باهام رفتار میکنه انگار که اصلا نیستم  دلم میخواد بیاد و نازمو بکشه و از دلم در بیاره ولی اصلا مهم نیست براش طلب کارم هست

بخدا شده تا یه هفته نرفتم نیومده عین غریبه باهام رفتار میکنه انگار که اصلا نیستم دلم میخواد بیاد و ...

وای خدا منم اینجوریم:((( اگه شوهرم نیاد اصلا نمیتونم پا جلو بزارم:( اصلا از این اخلاقم خوشم نمیاد چون میدونم اونم بلاخره تا کی میخواد همیشه پیش قدم باشه.ولی از تجربه خودم میگم عیب نداره تو برو جلو من اگه شوهرم میخواست مثل خودم رفتار کنه شاید واقعا به مشکل میخوردیم ولی چون عاقله زندگی خوبی داریم و اصلا لج نمیکنه من بهش میگم خب چه اشکال داره تو تو این مورد از من بهتر و عاقل تری :) تو هم این و از شعور خودت بدون نه کمبود برو آشتی عیب نداره:))

وای خدا منم اینجوریم:((( اگه شوهرم نیاد اصلا نمیتونم پا جلو بزارم:( اصلا از این اخلاقم خوشم نمیاد چو ...

اخه واقعا اذیت میشم وقتایی که ناراحتم و واقعا بهش نیاز دارم اصلا خیلی داغون میشم حس میکنم اصلا دوسم نداره و کم کم ازش سرد میشم 

زن باید ناز کنه نه مرد. خووووش بحالت واقعا خوش بحالت

وای خدا منم اینجوریم:((( اگه شوهرم نیاد اصلا نمیتونم پا جلو بزارم:( اصلا از این اخلاقم خوشم نمیاد چو ...

تو حسرت اینم یه بار ازم تعریف کنه و نازمو بکشه ووقتی ناراحتم بیاد ومرهم دلم باشه 

اخه واقعا اذیت میشم وقتایی که ناراحتم و واقعا بهش نیاز دارم اصلا خیلی داغون میشم حس میکنم اصلا دوسم ...

من بهت حق میدم واقعا جاتون عوض شده متاسفانه ،چی بگم اگرم بخوای کشش بدی خب تموم نمیشه :(