2777
2789

من سرپرست کارگاهم و حسابدار

لباسی که این آقا دوخته ایراد داشت چند جاش

دادم بچه ها درست کردن

چون دیگه نمیاد

بهش گفتم خسارت کسر میشه

حالا کلی پیام تهدید آمیز فرستاده برای من 

«به نفعتونه پول منو کامل پرداخت کنید و گرنه شکایت میکنم... اصلا جایی که کارگر اتباع داشته باشه همینه ... من نمیتونم در کنار اینها کار کنم و... پول منو پرداخت کنید و...»

بابت کار اتباع نریزید سر من دوستان 

مالک کارگاه من نیستم کسی دیگه است 

اون تصمیم میگیره که کیو نگه داره کی رو نه!

من مقصر نیستم

من تو استخدام کاره ای نیستم

ولی بگم که اتباع مجاز هستن و کارت امایش دارن

بحث چیز دیگه است 

این آقا داره میزنه به کوچه علی چپ و مدام پیام تهدید امیز میفرسته

در حالیکه واقعا لباسو خراب کرده و باید خسارت بده

ایشون که با مشتری صحبت نمیکنه

اونی که باید طعنه ها ی مستری رو تحمل کنه منم

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تو کارتو وظیفتو درست انجام ندادی به اتباع چه ربطی داره ؟؟؟

چه میدونم به خدا

یه جیب  فیلتاب زده رو لباس استر کشی 

جیب از هر دو طرف باز

اومدیم ببندیم

دیدیم لباسو پاره کرده نتونسته جیبو ببنده

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
اسی مراقب باش

مراقب چی؟

بذار بگه وقتی حق باهاتون از جی میترسی

چون حرفاش به من ربطی نداره

باید بره به مالک کارگاه بگه نه من

من موظف بودم اشتباهشو بگم

خسارتشو بگیرم

به مالک بگو بگو اقا فلانی مزاحمت ایجاد میکنه همسرم یا بابام نمی پسندند و ...

در جریانه

خودشم ترسیده