2777
2789

از دست عقاید سنتیشون خسته شدم

اکثر دخترا عکس خودشونو میزارن 

انگار میخواد عکس منو بخورن😂😂

شیطونه میگه هایدشون کنم کار خودمو بکنم 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مامانم میگه عکس خودتو بذار من میگم نه ول کن نمیخواد

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

هاید کن بذار مگه چندبار میخوای لذت اولین پروفایل گذاشتن تجربه کنی(بخاطر محدودیتت میگم)

اره کار خودمو میکنم 

بخوام ب حرف اینا گوش بدم ک همه چی کوفتم میشه 

مامانم میگه اره ببین خواهرت نمیزاره

توام نزار😂

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
اره کار خودمو میکنم بخوام ب حرف اینا گوش بدم ک همه چی کوفتم میشه مامانم میگه اره ببین خواهرت نمیزاره ...

بخوای به اینجوری عقاید خوانوات گوش بدی چندسال بعد تو میمونی با حسرت های کوچیکی که یه روز عقده میشه هیچ وقت نذار همچین چیزایی کوچیکی برات حسرت بشه

خب بزارب نظرم عکس پروفایل باید عکس و هویت خود شخص باشهنه عکس فیک

نه که خیلی خوشگلم عکس خودمم بذارم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱