2777
2789
عنوان

حق بامنه یا شوهرم

108 بازدید | 10 پست

اول از همه بگم من ده سال با. همسرم تو رابطه بودم ...اهل یه نخ سیگار نبود و من عاشق این ویژگیش بودم ...به خاطر همین چند سال پاش وایسادم چون سالم بود ...وقتی ازدواج هم کردیم هم اهلش نبود اصلا منتها الان یک سالی هست به تفریحی مصرف کردن تریاک علاقه مند شده می‌گفت سر کار خسته میشم و فکرم در گیر میشه بذار تو خونه پیش خودت اخر هفته فقط دو تا  دود بگیرم گفتم بهش گیر ندم بلکه خودش ولش کنه چون بحث باهاش فایده نداشت ...و ماهی یه بار که خیلی خسته میشد یا دو هفته یه بار پیش خودم کلا شاید دو تا دود می‌گرفت گفتم حداقل پیش خودمه ... الان دو سه هفته ست حس میکنم داره بیشترش میکنه دو سه شب پیش گفت میشه بکشم گفتم نه جمعه کشیدی دوباره امروز ظهر از شرکت اومده بود شیفت عصر خوابیده بود من سرکار بودم اومدم خونه دیدم صداش دو رگه شده گفتم چرا صدات اینجوری شده گفت کشیدم گفتم چرا دوباره تو هفته پیش هم بیشتر یه بار کشیدی ...گفت سرم درد میکرد اعصابم خورد بود گفتم نمیشه که تو هر وقت اعصابت خورد بود بری سراغ این کوفتی تو داری بیشتر قرارمون مصرف می‌کنی خلاصه هی بحث کردیم گفتم کاش همونی می‌شدی که لب به هیچی نمی‌زد بعدم قهر کرد رفت بیرون منم پیگیرش نشدم حالم دیگه از این بحث بهم میخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه بزرگی کردی خیلی بزرگ

اون بهش معتاد میشه ،هفته ای یه دفعه میشه دو دفعه تا بیاد بشه هر روز

قلیون و سیگار که نیست تریاکه تریاک

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من شخصا اصلا تحمل نمیکردم بره به سلامت همون اولش این دیکه خودت باید ببینی میتونی کنار بیای یا نا

من گفتم اگر هم قراره‌ چیزی مصرف کنه بذار پیش خودم باشه نه پنهانی از من بیرون ...گفتم همون دو سه هفته یه بار عیب نداره

من نمیگم حق با کی بود اما حدس میزنم که  این رفتار و بحث باعث اعصاب خوردی و مصرف بیشتر بشه 

به هییییچ وجه بی احترامی نکنی

به محلی نکنی 

بهش بگو من نمیخوام رابطمون برا مواد خراب بشه و احترامت برام واجبه 

خودت عاقلی و تصمیمات درست بگیر بهت ایمان دارم 

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

من گفتم اگر هم قراره‌ چیزی مصرف کنه بذار پیش خودم باشه نه پنهانی از من بیرون ...گفتم همون دو سه هفته ...

خوب همون رو هم من میگفتم برو به سلامت

واقعیتش اینه سیگار حتی اولش یه پوک میشه بعدش کم‌کم‌بیشتز  بعدش عادت  بعدش اعتیاد 

من نمیگم حق با کی بود اما حدس میزنم که این رفتار و بحث باعث اعصاب خوردی و مصرف بیشتر بشه به هییییچ ...

آخه خسته شدم از این موضوع چقدر حرف بزنم خودش دیگه حرف های منو از بره