2777
2789

⭕️ آنکـَس از دُزد بِـتَـرسَـد کـه مَـتـاعـی دارد !!!! ⭕

●●● ((( آن کـَس از دُزد بِـتَـرسَـد کـه مَـتـاعـی دارد ))) یه ویدیویی توی اینستاگرام و یوتیوب تماشا کردم و دیدم که تشویش و قشقررق و اغتشاش و شورش و رعشه و ساعقه توی تنم افتاد و روحم خروشیده و تراشیده و خراشیده و جوییده و جوشیده شدش که افرادیکه دزد و سارق بودن کسی رو زیر نظر میگیرن و براندازش میکنن و تعقیب و گریزش میکنن و متوجه میشن ططللااا خریداری کرده و با ماشینشون میزنن بهش و میرن ازش کیفش و کوله اش رو مییچااپن و مییقااپن و اون فرد روی زمین کشیده میشه و شککنجهه و زجرککشیی میشه بخدااا که شونصد میلیون دفعه تکرار کردم توی همین سایت و تاپیک مینوشتم و یادداشت میکردم که دزدی و سرقت توی همه شهرهای ااییرراانن ترویج و گسترش پیدا کرده و مثل مورومللخ شدن ولی هیچکسی اهمیتی و بازخوردی نمیده و توجهی نمیکنن و مللتتففتت نمیشن یا دوهزاریشونم کج و معوج هستش توی یوتیوب و اینستاگرام و تلگرام و توییتر و تیک تاک و روبیکا و آپارات وووو •••••• که یسری بلاگر و اینفلوئنسر هستن که هشدار و تذکر و اخطار و الارم و آژیر اینو میزنن و میگن و میدن یا افرادی مثل من که بعنوان یک شهروند و همشهری تون توی تاپیکک هام توی نیی••نیی••ساایتت صحبت و دردودل و گفتگو و پاسخگویی میکنم که ای ااییههااا االلنناااسس وقتی توی کوچه و خیابون و مغازه و لوکیشنی و آدرسی که تشریف فرماییدن میکنین گوشی موبایل و تلفنتون رو که ایففوون شونصد پرومککس هستش نگیرین دستتون و یاا توی گردنتون یا توی انگشتهاتون یاا زیورآلات ططللااایی نندازین یاا وقتی خودرو و اتومبیلتون رو متوقفف نکردین و ایستت نکردین درب هاش رو بازنذارین یاا سوییچ رو روی کیللییس استارت ماشین جانذارین و شیشه و پنجره رو بکشینش ووووو •••••• تاا پاتون به دادگگستری و ککلانتری و بازداشتگاه وووو •••• نرسه و بازنشه و زندگیتون ججههننممیی نشه !!!! ●●● 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••