2777
2789

منم خیلی دوست دارم بگیرم ولی حس میکنم استفادشو بلد نیستم از مژه های کامل خیلی استفاده میکنم و خوبم میزارم،ولی اینو فکر نکنم،در ضمن تو گوگل من دیدم بزن میاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم با قیچی سه تایی یا دوتایی میبرم . چسبو روی یه کاغذی یا ظرفی چیزی یکم میریزم و با موچین مژه رو برمیدارم و بهش چسب میزنم بعد پایین مژه های خودم می‌چسبونم

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

من خودم با قیچی سه تایی یا دوتایی میبرم . چسبو روی یه کاغذی یا ظرفی چیزی یکم میریزم و با موچین مژه ر ...

یوتوب یا گوگل هم میتونین سرچ کنید . آموزشش هست ♡

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

من خودم با قیچی سه تایی یا دوتایی میبرم . چسبو روی یه کاغذی یا ظرفی چیزی یکم میریزم و با موچین مژه ر ...

عزیزم چسب چه اسمی چه مدلی بگیرم؟

زیر مژه می زنید بعد وقتی جدا می کنید آب می زنید؟ چطور جدا میکنید که مژه خودتون اذیت نشه

عزیزم چسب چه اسمی چه مدلی بگیرم؟زیر مژه می زنید بعد وقتی جدا می کنید آب می زنید؟ چطور جدا میکنید که ...

من چسب دان دارم. آره عزیزم مژه رو با موچین بگیر تهشو یکم چسب بزن بچسبون بن مژه

میتونی بشوری بعد مژه رو در بیاری ولی کلا اونقدر سخت نیست در آوردنش