2777
2789
عنوان

با این پسر وارد رابطه میشین

622 بازدید | 50 پست

۱۹ و خورده ای سالشه 

داروسازی میخونه رتبه اش خیلی خوب بوده 

خیلی دوستتون داره 

خوش اخلاقه و بهتون احترام میذاره  

توی زندگیش خیلی سختی کشیده و عاقل و بزرگ شده 

وضع مالیش خوب نبست 

خانوادش متوسطه 

توی شهر شما تهران دانشجوعه

از نظر ظاهری متوسطه 

شما خودتون ۱۸ و خورده سالتونه اگه خدا بخواد دانشجوی پزشکی میشین خانواده تون خیلی از پسر بهتره هم از نظر مالی و هم اجتماعی 

شما هم کم کم دارین به پسر علاقه مند میشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر ۱۹ ساله بچس

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نه راستش، هم سنش کمه، هم خانوادش به شما نمیخوره، هم چیزی نداره، از بقیه ی موارد خبر ندارم ولی اشتباهه این رابطه، عشق اتشینی هم این وسط ندارن آقا پسر که بشه روی اون حساب کرد، در آخر تصمیم با خودته

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت