خداییش حیف وقت که بخوای بزاری نگاه کنی😏بنظرم سری قبل پایانش خوب بود دیگه الکی کشش میدن 😐میزنم ای فیلم میرم ظرف میشورم فقط صداشو میشنوم ک ببینم آخرش چی میشه 😂
یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
دقیقا منکه بشدت پیگیرش بودم ،دیگه این فصل آخر رو اصلا نگاه نمیکنم
یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
فیلمنامه صعیفه نویسندش عوض شد انگار یه بچه فیلمنامه نوشته وگرنه یکدفعه اخلاق و رفتار مرضیه عوص شد فصل سه جواد ازش خواستگاری کرد دختره ذوق کرد همشم خانه مهر بود این قسمت خودشو میگیره انگار کلا یکی دیگه شد کارگردانی هم صفر چون کارگردان قبلی دیگه این فصل همکاری نکرد
درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)