2777
2789

شما بودین چکار میکردین

نامزد داشت تعریف میکرد ک دوستم ماشین نداشته بهم گفته بریم دنبال دوست دخترم…

دوست دخترش بچه بوده

بعد منم قهر کردم باهاش ک چرا رفته

بعدش بهم گفت دارم شوخی میکنم باهات هنوزم قهرم باهاش

چند بار دیگه هم قبلا میگفت رفتم باهاشون

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی اسنپی تو ؟ 

هرکی هرچی بگه انجام میدی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

انشالله که دوست دختر دوستش،دوستشو با خودش نمیورده🫨😵‍💫

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

کسی که میخواد خیانت کنه اصلا نمیگه و هزارتا راه هم‌میره کسی نفهمه ، نامزدی که صادقانه کاری میکنه و بهت میگه و زیر سوال و بازخواست میره این ادم دیگه سعی میکنه چیزی نگه و انوقته که یاد میگیره هیچی نگه در مورد کارهایی که میکنه و کم کم این خطرناک میشه برای خودت و زندگیت

ول کن حساسیت نشون نده،هر چی حساس تر باشی بدتره

حساس نبودم اینقدر راحت شده باهام

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه