2777
2789
عنوان

چجوری شاگردم رو جذب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 29 پست
عزیزم هر جلسه پیانو چند دقیقه است ؟جلسه ای چقدره ؟چه مدت نیازه که هنرجو کلاس بره؟برای هر آهنگ کلاس ب ...

هر جلسه بک ساعت . چهار جلسه بین ۴ تا ۵.

حداقل دو سه سال همرجو باید بیاد تا خوب بشه ولی از جلسه ۸ آهنگ زدن شروع میشه.

هر جلسه بک ساعت . چهار جلسه بین ۴ تا ۵.حداقل دو سه سال همرجو باید بیاد تا خوب بشه ولی از جلسه ۸ آهنگ ...

عزیزم ی سوال

ما انواع پیانو داریم درسته؟ یعنی مثلا ممکنه یکی بگه پیانوم قدیمی شده؟ جدید تر میخوام؟ من اصلا اطلاعاتی ندارم😂

ممنون میشم بگی🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس میکنم قرارع یک داستان رمانتیک تو زندگیت بسازی🥺چراشو نمی‌دونم 😅

وای عزیزم جدی ؟ یعنی با همین دندانپزشکه؟؟؟

بنظرت آدم مغروری نباشه چس کلاس بیاد ؟ یا نکنه پارتنر داشته باشه .میشه حست رو بگی

🙄🙄🙄🙄🙄مجرد تنها خونه خالی دختر جوون 😏

اره شغل ما اینطوریه هنرجوهای آقا هم منزل میریم .شهریه هم از قبل میگیریم. نه بابا هیچی نمیشه‌فقط کلاس و آموزشه اونا هم شعورشون میرسه به استاد پیانوشون دست از پا خطا نکنن