حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
بنظرم همه چیش اوکی بود همه اجزای صورتمم مشکلی نداره و بهم میان
هرکسیم یه چیزی میگه
تازه الان تو سن بلوغی بزرگ شی زمین تا اسمون قیافت عوض میشه نگران نباش
چشات از در اتاق منم درشت تره ماشالا اصنم افغانی نیس قیافت
نمیدونم چرا ولی خدا خیلی هوامو داره با اینکه نماز نمیخونم، همیشه همه چیو درست میکنه ؛ ازش میخوام هرکسی تو دنیا ناراحتی داره که اذیتش میکنه اوضاع براش روبه راه شه ، من همیشه براتون دعا میکنم و آدما رو دوس دارم ؛هرچقدر که اذیتم کنن امیدوارم با خوندن این و دونستن اینکه کسی از ته قلبش برات خوبی میخواد دلت کمی اروم شه دوستم، مشکلات تموم میشن، وقتی که انتظار نداری
ای کاش چشام بزرگتر بود یا گرد سر این حالت بادامی داره میگن بهم
افغانی ها چشماشون بادومی نیست .اون چشماشون چینی طوره ریزه ..حالت چشمات قشنگه .وسواس فکری گرفتی..گفتم سن بلوغی رو صورتت حساس شدی ..کلی بازیگر تو همین ایران داریم که چشماشون بادومیه ..پسرم نگران نباش ..از تو فقط یه نمونه تو دنیا وجود داره هیچ کسی شبیه تو نیست به خودت افتخار کن
منم چشمام بادومیه .اما افغانی نیستم
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
نمیدونم چرا ولی خدا خیلی هوامو داره با اینکه نماز نمیخونم، همیشه همه چیو درست میکنه ؛ ازش میخوام هرکسی تو دنیا ناراحتی داره که اذیتش میکنه اوضاع براش روبه راه شه ، من همیشه براتون دعا میکنم و آدما رو دوس دارم ؛هرچقدر که اذیتم کنن امیدوارم با خوندن این و دونستن اینکه کسی از ته قلبش برات خوبی میخواد دلت کمی اروم شه دوستم، مشکلات تموم میشن، وقتی که انتظار نداری
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
ن من چهرم برام مهم نبود از وقتی که بهم گفتن افغانی یجوری شدم نسبت ب خودم
هر کی گفت یه چی بگو. با خنده بگو آره من مامور مخفی افغانستانم. یا بگو به ظاهر من به شما ربطی نداره.خلاصه یک چیزی بگو یا بی توجه باش و حرف و عوض کن. کلا بعضی هه فضولن فکر میکنن نظر ندن میمیرن
گفتم که تو منو کاملا یاد پسر داداشم میاندازی .اونم مثل خودت چشم و ابرو مشکیه حتی فرم صورتت و حالت چشمات و موهات
به نظر خودم بین بچه های خواهر و برادرم قشنگترین و جذابترین نوه س و چهره ی کاریزماتیکی داره