2777
2789
عنوان

امروز ابرو و شرفم پیش داداشم رفت

1203 بازدید | 42 پست

من دو تا دختر شیطون دارم توی همه چی سرک میکشن یه سری ک ا ن د و م گذاشته بودم بالای کابینت داشتم تمیز کاری میکردم داداشم خونمون بود گفتم بهش بیا برو بالا اون روز نامه ها رو بیار پایین عوضشون کنم گرد گرفتن رفت بالا دست کشید هر چی بود ریخت کف آشپزخونه از اون تایم حالم بده دیگه دوست ندارم هر جا داداشم هست آفتابی بشم 😭

People are asleep and when they die ,they waken 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید خندم گرفت 😂🤣

بهش فکر نکن داداشت مگه خودش زنی پارتنری نداره 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

منو ببینی کلا محو میشی۶ سالم بود تو اشغالی دشویی کاندوم باز دیدمبرش داشتم بردم جلو خانوادم گفتم این ...

وای🤣🤣

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

رابطه یه چیز کاملا طبیعی هستش 

و وسیله های مورد نیازش هم کاملا طبیعی هستش که قابل درک هستش برای براتون 

حجاب و حیای شما کامل قابل ستایش هستش ولی یکم بی رویه و افراطی هستش 

زیاد سخت نگیر به خودت 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

والا داداشت میدونه بچه هاتو لک لک نیاوردن 

ناراحت نباش اون یادش رفته

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

من یبار یچه یودم کاندوم پیدا کردم گیر دادم که این کاندوم چیه و راستش بخواید ازهمون دختر بچه های وروجک شیطونم که گفتین تو تایپک از بچگی همیشه ورجه وورجه از در دیوار بالا کشیدن و.. از روی کمد پیداش کردم 

گفتم این چیه اینقد گیر دادم گفتن مرگ موشه بعد گیر داده بودم چطور کار میکنه مرگ موش که مامان بابام خندشون گرفته بود دست بسرم کردن یجوری 

چرا بابا زن داره

خب دیگه پس هضمش راحت تره براش 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی