2777
2789
عنوان

گوشت وسط ناخنم در امده

74 بازدید | 7 پست

دوسال پیش ناخنم شصت پام شروع کرد به خونریزی بدون هیچ دلیلی اول فکر کردیم ناخنم شکسته یعنی دکتر تشخیص داد ناخن پام عمل کرد (ناخن پام کشید) 

چند ماه طول کشید که ناخنم در آمد اولش همه چیز خوب بود دوباره همونطوری شد پیش دکتر پوست ناخن رفتم تشخیص نداد فقط یه پماد داد (البته بگم ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم اینجا دکتر خوب پیدا نمیشه)

خوب نشد که هیچ بدتر شده یه گوشت بزرگ از همون جایی که ناخن رشد میکنه در امده زیر ناخنم قرار گرفته خیلی هم بزرگ شده خیلی درد میکنه 

قبلا که کوچیکتر بود با میکشیدمش در می‌آمد الان دیگه نمیشه 

زیاد نمیتونم راه برم خون ریزی میکنه درد میگیری شصتمم باد کرده فکنم به خاطر عفونته 

کسی تجربه مشابه داره

باید زودتر بری پیش متخصص پوست خوب و بعد هم آزمایش بنویسه نمونه برداری کنن از همون ناخن تشخیص بدن چیه معلوم نیست مشکلت چیه 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
باید زودتر بری پیش متخصص پوست خوب و بعد هم آزمایش بنویسه نمونه برداری کنن از همون ناخن تشخیص بدن چیه ...

وآسه عمل پام این دکتر رفتن ها خیلی پول خرج شد دیگه مامانم پول نمیده بعدم دکتر خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وآسه عمل پام این دکتر رفتن ها خیلی پول خرج شد دیگه مامانم پول نمیده بعدم دکتر خوب نیست

خطرناکه عزیزم پولشو جور کن حتما باید آزمایش بشه الان خودمم درگیر یه چیزی هستم که اگه دو سه سال پیش دکتر خوب رفته بودم الان اینقدر پیچیده نمیشد 

منم تلاش کردم دکتر رفتم ولی خوب نشدم پیگیری نکردم بدتر شد خلاصه هر مشکلی رو باید زود حلش کرد این مشکل هم فقط با نمونه برداری میشه تشخیص داد 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن