2821
2789

بچه ها ما حدود چند ماهی هست دوست شدیم و پسر خیلییی خوبیه و چند روز بود که بهش میگفتم تکلیف منو مشخص کن منو واقعا میخوای یا برای سرگرمی امروز رفتیم بیرون میگفت من هیچی ندارم تا چند سال دیگه باید درسمو بخونم ارشد عمران بگیرم که به ی درامدی برسم و ی عالمه حرف زد که بیام جلو خونه از کجا بیارم یا غذا از کجا بیارم من سگ زندگی دوست ندارم.

منم گفتم خب حیف شد من نهایت یک سال باهات بمونم اون میگفت حداقل۷سال نیاز دارم که بتونم خودمو جمع کنم

منم گفتم برسونم خونه دیگه حرفی نیست خیلی از دیروز که بحثش شد ناراحت بود و بود گفت باشه میبرمت پس میخوای تمومش کنی.

حقیقتش منم خیلی ناراحت شدم و گریم گرفت و ی عالمه جیغ زدم سرش که گه خوردی وقتی اینطوری میای زندگی منو نابود میکنی

راستش اونم چشماش سرخ شد و گریه کرد

بنظرتون پاش بمونم یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالتونه؟ 

یه سیب و میندازی هوا تا برسه زمین هزار تا چرخ میخوره

۷ساااال؟تو موقعیتاتو از دست میدی ولی اون روز به روز پیشرفت میکنه از کجا معلوم بعد از ۲سال، ۳سال، ۴سال،۵ سال ولت نکرد خیانت نکرد

از کجا معلوم معیاراش عوض نشد؟ از کجا معلوم یه بهترشو دید تو رو ول نکرد 

خیییلی ریسکه واقعا

دوست خودم تو همچین موقعیتی بود ۲ سال تو رابطه بود  مادرشم در جریان بود پسره میگفت سه چهار سال دیگه هم صبر کن ولی مادره قبول نکرد گفت من سر زندگیه دخترم ریسک نمیکنم اگه میخواهیش سریع بیا چون دو ساال هم زمان زیادی واسه شناخت بوده دختره کلی هم خاستگار داشت ولی به خاطر پسره رد میکرد پسره هم گفت باشه ۷،۸،ماه بهم وقت بدین خودمو جمع کنم بتونم یه عقد کوچیک بگیریم 

ااخرش بیبینم مادرش یا خواهرش بامبول جدید در نیارن بگن پسرمون حیفه

آره به خدا😂

نمیگن دختره وفادار بوده، میگن حتمن یه ایرادی داشته این همه مدت ازدواج نکرده. هرچی هم سرتر باشی بامبولشون بیشتره. 

بلایی که سر خودم اومد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز