2777
2789

سلام دوستان 

من چند وقته خیلی سرم شلوغ شده هم تعداد روزای تدریسم زیاده هم ۴ روز مرکز مشاوره هستم ،راستش وقتی میام خونه خیلی حوصله ی تمیز کاری ندارم به خاطر بچه هام اشپزی میکنم و مرتب کردن اشپزخونه و ظرفا هم با همسرمه ،البته امروز پذیرایی و اتاق خواب رو مرتب کردم ،یکی از کابینت ها هم که جای ادویه ها بود رو تمیز کردم ولی خب کلی کار دیگه دارم ،مثلا اتاق بچه هام که طبقه ی بالاس در حال ترکیدنه ...قبلنا خیلی حال تمیز کاری داشتم اما الان انگار آنرژیم ته کشیده ،لطفا بهم انگیزه بدین  ,

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن مادرشوهر خاهرشوهر دعوت کن فردا شب شام...انگیزه میگیری همه جا برق میندازی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
کمکی بیار

گآهی میارم اما همیشه نمیشه ،دوست ندارم کسی تو دست و پام باشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
زنگ بزن مادرشوهر خاهرشوهر دعوت کن فردا شب شام...انگیزه میگیری همه جا برق میندازی

اره به خدا 😅

به خودت سخت نگیرهروقت حسش اومد تمیز کن

دیر به دیر حسش میاد 

عزیزم شاید بدنت کمبود ویتامینی داره من ویتامین دی ومنیزیم بدنم پایین بو همیشه خسته بودم صبح که از خواب بیدار می شدم انگار کوه رو جابجا کرده بودم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم