2777
2789
عنوان

چطوری انگیزه ی تمیز کردن خونه به دست میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 61 پست

بنظرم خودتو درگیر کلیت نکن کم کم شروع کن اول کابینتا بعد گاز و هود بعد یخچال بعد روی کابینت بعد کف اشپزهچخونه  یه سرس چیزا هم که همیشگیه مثل کف روی کابینتا 

یه رو فقط داخل کمد و کشوها یه روز پنجره ها یه روز گردگیری و کنار وزیر تخت واینا بعد برو توحال  زیر مبلمان تمیز کن گردگیری و طی کشیدن آخر همه تیکه تیکه ملافه هارو بشور هر روز یه قالیچه که نیازه بشور و تمام 

عزیزم منم گاهی وقتا اینجوریم خصوصی تدریس دارم از بس سروکله میزنم بابچه جونی دیگه برام نمی مونه ولی تمام کارا باخودمن تازه مسئولیت مدرسه رفتن بچه هام روزی یه کاری روانجام بده سخت نگیر به خودت مثلا روزی یه اتاق تمیز کن

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من خونه وقتی تمیز باشه انگار تازه متولد شدم، به همین دلیل عاشق تمیز کردن خونه هستم، بعدش که چای ...

منم همینطورم اصلا از شلختگی بیزارم ،اما جدیدا انگیزم کم شده و وقتی از سر کار میام خیلی حوصله ندارم به طور اشپزی میکنن و ظاهر خونه رو مرتب نگه میدارم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

خوشبحالتون خونتون دو طبقس

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزم منم گاهی وقتا اینجوریم خصوصی تدریس دارم از بس سروکله میزنم بابچه جونی دیگه برام نمی مونه ولی ت ...

خدا قوت عزیزم ،درسته گاهی واقعا انرژی روانی ادم به تحلیل میره ..

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
شبها کی میخوابه؟ شغلش چیه

ارشد زبان داره احتمالا کارش تدریسه والا ۴ صبح دستشویی میشوره رب درست میکنه گردو میشکنه جارو برقی تمیز میکنه ناهار و شام درست میکنه بچه هاشم وسط پذیرایی خوابن این تو آشپزخونه 

منم همینطورم اصلا از شلختگی بیزارم ،اما جدیدا انگیزم کم شده و وقتی از سر کار میام خیلی حوصله ندارم ب ...

روزهای تعطیل کل خونه رو تمیز کنین یا اگه میتونین هفته ای یکبار نیروی کمکی بیارین که خونه رو کامل تمیز کنه براتون

خوشبحالتون خونتون دو طبقس

موقع تمیز کردن آرزو میکنم کاش آپارتمان داشتیم ،خونه ی بزرگ چند طبقه خیلی سخته برای تمیزی 

موقع تمیز کردن آرزو میکنم کاش آپارتمان داشتیم ،خونه ی بزرگ چند طبقه خیلی سخته برای تمیزی

من خونم 40 متره یهو انگیزه میگیرم تمیز کنم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

روزهای تعطیل کل خونه رو تمیز کنین یا اگه میتونین هفته ای یکبار نیروی کمکی بیارین که خونه رو کامل تمی ...

👌

پیج سارا فمیلی رو ببین ۴ صبح پا میشه آشپزی میکنخ ۸ میره سرکار عنوانشم ۴ صبح چون شاغلم

همه تو اینستا ۴ صبح پا میشن آشپزی میکنن😂

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من خونم 40 متره یهو انگیزه میگیرم تمیز کنم

عزیزم خونه ی اول منم ۵۰ متر بود خیلی زود به هم می‌ریخت اما خیلی سریع تمیز می‌شد، ان شاالله یه بزرگش رو به زودی بخرید