2777
2789
عنوان

پزشکی و دندون و کنکور

513 بازدید | 57 پست

سلام

من کنکوری ۱۴۰۵ هستم

زیاد گوشی بدست نیستم امروز روز استراحتمه ) 

حقيقتا علت عضو شدنمم این بود که شاید یکی مثل من پیدا شه و بتونیم باهم به ی تعاملی برسیم

من مدرسه سمپاد درس میخونم

نهایی یازدهم که ۱۷ درصد معدل خالص نهاییم شده ۱۹.۶۵ و معدل ترم دومم تو کارنامه شده ۱۹.۹۰ تو تابستونم میانگین ۹ ساعت درس خوندم

مدرسه هم رفتم و نصف دوازدهم رو پیشخوانی گردیم به وسیله مدرسه( سمپاده مدرسم)

ولی متاسفانه تو تابستون با اینکه پایه رو خیلی خوب جمع کردم و مطالعه کردم مباحثو ) دهم درسم تعریفی نداشت مجبور شدم از

اول بخونم ( نتونستم تست زیاد بزنم)

حتی ی فصل از هیچ منبعیرو نتونستم کامل تست بزنم قلمچی هم ازمون میدم 

خواستم بدونم از نظر کنکوریا و کسایی که اخیرا کنکور دادن وضعم

چطوره

و توصیه هاتون چیه

و اینکه با این روند جلو برم ؟خوبه؟

اگه نه که پیشنهاداتونو با جون و دل پذیرا میشم❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس درس خوندنو دوست نداره ولی برای نجات ایندمون باید شروع کنیم❤️قربون شما برم من

من اتفاقا بعضی درسارو دوست دارم خوندنشو ولی همش مریض میشم معده درد در حدی که میخوام خودمو از پنجره پرت کنم پایین

سلام خوبی؟من امسال دهم تجربی ام مدرسه نمونه دولتیبنظرت تیزهوشان با نمونه خیلی تفاوت داره ؟شما برای آ ...

سلام عزیزم 

نه واقعا 

به اراده بستگی داره واقعا 

وقتی کانون ازمون میدیم خیلیا هستن از مدارس عادی و نمونه که ترازشون از ما بالاتر میشه (۷۰۰۰ و بالاتر) 

نمیدونم اطلاع داری یا نه ولی طبق ی مصوبه ای معلمای تیزهوشان و نمونه یکین 

فقط تو نمونه اگه تو ۲۰ نفر ۱۰ نفر درس میخونن خوب 

تو تیزهوشان از ۲۰ نفر ۱۸ نفر خوب درس میخونن

همین تامام

سلام عزیزم نه واقعا به اراده بستگی داره واقعا وقتی کانون ازمون میدیم خیلیا هستن از مدارس عادی و نمون ...

اره معلم ها مشترک هستن همشون ولی خب در حد همون کتاب درس میدن زیاد رو دور کنکور نیستن میگن تایم نداریم تست کار کنیم اگه تستی میخواید برید کلاس بیرون بگیرید 

من اتفاقا بعضی درسارو دوست دارم خوندنشو ولی همش مریض میشم معده درد در حدی که میخوام خودمو از پنجره پ ...

اره خود درس خوندنم بدنو ضعیف میکنه 

( استرس ناشی از اون) 

و اینکه ادم باید چندین ساعت ی جا بشینه که زخم بستر میگیرخ نهایتا 

اینا طبیعیه عزیزم باید وقف بدیم خودمونو❤️🥰