2777
2789

سلام. نوزادم دفع مدفوعش رو خیلی بد انجام می‌داد و به شدت زور میزد . یبوست نبود چون مدفعش سفت نبود اما زور میزد به سختی تخلیه می‌کرد.  پدی لاکت دادم تاثیر نکرد. چند روزه پروکید روزی پنج قطره دادم دفعش خوب شد روزی پنج شیش بار شد ولی از دیروز مدفوعش بدون قوام شده ینی فقط رنگه . امروز دیگه ندادم بهش قطره رو . البته تعداد دفعش همون چهار پنج باره و پر حجم هم نیست ولی خوب قوام نداره . بنظرتون اسهاله ؟چون اون مدلی نیست که از پوشک بزنه بیرون و ... ولی خوب فقط رنگه بی قوام هست از دیروز‌ . کسی مدفوع بچش این طوری بوده؟

اون اولایل مدفوعش مثل قیره یواش یواش رنگش عوض میشه چون شیر میخوره رنگشم عوص میشه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله فقط شیر خودمو میخوره. تقریبا دو ماه و نیم

سردش نیست این چند روره خیلی هوا سرد شده شاید سردیش کرده کمرشو با یه شال ببند 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
حالمونو بهم زدین

دغدغه های به مادر همینه عزیزم  باور کن  تاره بعضی وقتا رنگ و شکل  عاروق و استفراغش  هم مهم‌میشه از رو همین چیزا پی به مشکل بچه میبرن دیگه حرف نمیزنه طفلی که 

خب حتما چیزی خوردی بچه بهش واکنش دادهبعدم با ی روز دوروز ک خوب نمیشه ۴۰ روز طول میکشه حداقل

بخدا دیوانه شدم دیگه . پدی لاکت میدم سفت میشه پروکید میدم شل میشه ... شیر خشکم که نمیخوره . خودم دارم نابود میشم نمیدونم چی بخورم دیگه 

دغدغه های به مادر همینه عزیزم باور کن تاره بعضی وقتا رنگ و شکل عاروق و استفراغش هم مهم‌میشه از ر ...

بخدا مجبورم. دکترا هم هر کدوم یه نظر دارن خسته شدم دیگه 

بخدا دیوانه شدم دیگه . پدی لاکت میدم سفت میشه پروکید میدم شل میشه ... شیر خشکم که نمیخوره . خودم دار ...

هیچی خوشحال کننده تر از این نیست بعد این مشکلات پوشکشو باز کنی ببینی همه چی اوکیه😁