2777
2789

حس خوبی تو خیابون ندارم شکم گنده مانتو گشاد پوشیدم اما الان خیلی بزرگ شده. هووف چقد باید بمونم تا ته ماه تمام بشه 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم انگاری دیگه کسی از بچه دار شدن کسی ذوق نمیکنه از بس گرونی و مشکلات و.. هست.. شما به کسی کار نداشته باش نگاه بقیه هم اذیتت نکنه. لذت دورانت رو ببر

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

نه خجالت میکشم یجوریه. نگاه ها هم حس خوبی نمیده

سلام خوبی

راجع به دو تاپیک آخرت میخواستم بگم که حالا که داری مادر میشی مراقب تیپ و لباس ات تو بیرون از خونه باش،

تو خیابون و مهمانی ها سعی کن مانتو و شلوار گشاد و بلند بپوشی،

نمی‌دونم لباس ات چطور بوده ولی اگر آرایش یا ادکلن خوش بو یا لباس تنگ یا جذب یا شلوار کوتاه یا تنگ داشتی احتمال خیلی کم هست که پسر خاله ات برای چشم چرانی اومده نزدیک ات نشسته ...

البته نمیشه به کسی تهمت زد ولی بعضی مردها خیلی وقیح و چشم چران هستن در حالیکه در ظاهر ممکنه متاهل یا سر سنگین باشن؛

تو خونه لباس باز و راحت بپوش ولی بیرون ساده برو حتی تو مهمانی که از این مرد جماعت در امان باشی  

انشاالله نی نی هم به سلامت دنیا بیاد و خودت هم به آسانی از مرحله زایمان عبور کنی  

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

از توهماتش میگه ذهنش داستان میسازه

تو تاپیک پسرخالش یکی گفت مادر زنه من باور نکردم، ولی وقتی نی نی یار تاپیک و قفل کرد اسی دوباره اومد تاپیک زد شروع کرد خودشو ثابت و کردن چرت و پرت گفتن فهمیدم که اره مادرزنه😂