2777
2789

دخترم داره ۹ماهش میشه ۶۷۰۰وزنشه بردم دکتر گفت تو ۷۰روز فقط ۶۰۰گرم اضاف کرده گفت بیشتر غذا بده شیر زیاد نده روزی چهار وعده غذا بده چیکارکنم خانوما مگه نمیگن تا قبل یه سالگی اول شیر بعد غذا 

شیرخودمم میخورع میتونم شیرخشکیش کنم چه غلطی کنم زندگیم شده فقط همین بچع هرجا میرم میگن چقد ریزه چقد فلانه واقعنم راست میگن بچم اندازه بچه پنج ماهس 

کسی تجربه داره دراین موزد چیکارکنممممم؟😭

غذای مقوی بهش بده شیر هم در کنارش 

درگیر حرف دیگران هم نباش چاق باشه یه چی میگن لاغر باشه یه چی میگن 

چرا راه نمیره 

چرا حرف نمیزنه 

چرا کچلش کردی 

چرا .....

و ....

تو کار خودت رو بکن اونم طبق ژنتیکش میره جلو 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعنی اول غذا بعد شیر ؟ ۸ماهشه

دوتا وعده رو بهش مفصل بده باقی شیر  یکی دوماه دیگه میان وعده ها رو مفصل‌تر کن

بعضی بچه ها همینن به شیر نباید اکتفا کنیم زیاد چون طالب شیر هستن همیشه غذا روباید مراقب باشی چون اگه نخورد دیگه سخت میشه کار 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .