امروز رفتم معاینه ،گفتن عفونت دارم و دارو نوشتن ،وگقتن همسرت هم باید بیاد یا مراقبت کنه ،یادم رفت بپرسم جزییات را ،اکه ماما داریم راهنماییم کنه همسرم باید چه مراقبتی بکنن؟
مراقبت بهداشتی شامل پرهیز تا زمان بهبودی شما، در صورت عدم توانایی در پرهیز، مصرف داروهای سفارشی پزشک ،
پرهیز شوهرتون از تعدد شریک جنسی ،
شستشو و مراقبت بهداشتی محل
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اخیرا آنتیبیوتیک قوی ۶۲۵مصرف کردم در سه روز قبل از معاینه ،،ممکنه به این زودی محیط واژن را تغییر ...
خیر، دوره دارو رو کامل طی کنید و تا زمان پایان دوره از همبستری پرهیز کنید و زمان همبستری از همسرتون بخواید تا خودشون رو با مایع ضدعفونی ،و حداقل با مایع دستشویی کامل شستشو بدن
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود