2777
2789

من خودم چند روز پیش ویروس گوارشی گرفته بودم 

معدم درد میکرد شدیدددددد

گلاب یه روتون اسهال و استفراغ داشتم 

رو به موت بودم 

صبحش رفتم دکتر خوب نشدم 

شبش دوباره حالم بدتر شد ، سر گیجه گرفته بودم ، فشارم پایین بود ، بدنم داغ یود ولی دستام و سرم یخخخخخخ

افتاده بودم رو زمین ، شوهرم اومد دستشو گذاشت رو پیشونیم و دستامو گرقت دید خیلییی یخم 

لباسامو پوشوند تنم، رفتیم دکتر 

اونجا برام سرم زدن ، ۳تا امپولم زدن توش 

نشسته یود کنار تختم ، اون‌یکی دستم که سرم نداشت گرفته بود تو دستاش ، اون‌یکیشم رو سرم بود 😅

یه پیر مرد پیرزن تخت بغلی بودن ،با لبخند نگاه میکردن یه ما ، خانمه به شوهرم گفت قدر همو بدونید که اخرشم فقط شما ها میمونید برای هم 

بچه هم برا آدم نمیونه ، میره دنبال زندگیش

شمام بگید از وقتایی که شوهرتون عین پروانه دورتون یوده

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

عزیزم‌دور از جونت‌ذرحال مرگ بودی. هر غریبه ای بود بهت میرسید البته ک منم فقط وقتی مریضی ب یادمه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

میشه پارتنری رو بگم که داره تبدیل به شوهر میشه ؟😂

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تاپیک مثبتی

عزیزم

ارتباط با این جماعت، مغزی از جنس اهن نه بلکه فولاد میخواهد، شنیدن افکار و دغدغه‌هایشان حوصله فرا زمینی میخواهد، همراه شدن در گفتگو هایشان آدمی با حوصله و زبانی پر حرف میخواهد .. که من هیچ کدام را ندارم در واقع هیچ نقطه اشتراکی در من پیدا نیست که من را به آدمیان روزگار وصل کند.

متاسفانه جایی که ما میریم سرم بزنیم زنونه مردونه کردن🥲

کم مونده خونه‌هاروهم زنونه مردونه جدا کنن

چیز جالبی نیست خداوکیلی

ارتباط با این جماعت، مغزی از جنس اهن نه بلکه فولاد میخواهد، شنیدن افکار و دغدغه‌هایشان حوصله فرا زمینی میخواهد، همراه شدن در گفتگو هایشان آدمی با حوصله و زبانی پر حرف میخواهد .. که من هیچ کدام را ندارم در واقع هیچ نقطه اشتراکی در من پیدا نیست که من را به آدمیان روزگار وصل کند.

خدا برای هم حفظتون کنه،شوهرم هیچوقت هیچوقت همیشه دور خواهراش میگرده فقط، وقت بوده من مریض بودم اومده حتی نگفته چته اما همونموقع  گفته خواهرم دلش درد میکرد زنگ بزن سراغشو بگیر 

هیچوق متاسفانه حتی پامم از جا دررف نگف چیشدی مردی زنده ای بابام منو دکتر برد انداختیم جا همین الانشم حس میکنم خوب نشده ولی اهمیت نمیده و براش کلا مهم نیس😐😂

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

ارع اره بگو😍

اونا مشهدن ما اطراف ساوه ، بعد من خیلی حال روحیم بد بود یه اتفاقی برام افتاده بود . همون لحظه بدون اینکه بهم بگه راه افتاد سمت شهرمون ، شب رسید . باز به من نگفت رفت مسافر خونه ، صبحش زنگ زد گفت بیا پارک ____ . گفتم چرا و .. گفت اومدم ببینمت . تا شب رفتیم اینور و اونور کلی گفتیم و خندیدیم برام هدیه و گل اورده بود ، البته بماند که گلارو نتونستم ببرم خونه 😂 ولی خب کلا اون اتفاق یادم رفت
یبارم من پام شکسته بود ،  از اسنپ فود ادرس خونمونو زده بود ، برام کلی کمپوت و شیر و میوه و ابمیوه و ... فرستاده بود
بارها هم شده بود که موقع حال بدیام پیشم بود و بغلم میکرد با وجود غرورش سعی میکرد باحرفاش ارومم کنه

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱