2777
2789

امروز کلا دعوا داشتم با شوهرم الان گفت من میدونم خواهرت داره یادت میده منم از رو عصبانیت گفتم آره اون یادم میده دلم میخواد حرفاشو گوش میدم بعد گفت الان زنگ میزنم به شوهرش آبروشو میبرم همونجوری که تو زندگی ما دخالت میکنه دعوا درست میکنه منم همونکارو باهاش میکنم بعد من ی چند تا فحش دادم  بعد از خونه رفت بیرون

الان چیکار کنمم من با خواهرم حرف میزنم ولی اون چیزی یادم نمیده دعوای من و شوهرمم به خاطر اینه بهم اهمیت نمیده و همش قهر میکنه

ولی همچین آدمی نیست که اینکارو بکنه میدونم اینکارو نمیکنه 

چه رفتاری داشته باشم باهاش وقتی برگشت خونه

..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید میگفتی اره یادم میده اون موقع حدس میزده الان مطمئنه

یکم کم محلی کن ولی قهر  نباش  وقتی قهر میکنه منت کشی نکن 

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

خواهر خانم منم دقیقا مثل خواهر خودته منم باید به باجناقم زنگ بزنم اینجوری درست نمیشه

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

نباید میگفتی اره یادم میده اون موقع حدس میزده الان مطمئنهیکم کم محلی کن ولی قهر نباش وقتی قهر میکن ...

اون موقع وسط دعوا گفت اینارو خواهرت یادت میده نه؟  منم گفتم آره اون یادم میده

..
اون موقع وسط دعوا گفت اینارو خواهرت یادت میده نه؟ منم گفتم آره اون یادم میده

اره موقع دعوا ادم نمیدونه چی به صلاحشه بگه چی نیس اشکالی نداره زرنگ باش جلو شوهرت با خواهرت چت نکن زیاد تلفن نزن جلوش تا حساس نشه روش وگرنه خودت اذیت میشی

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

خواهر خانم منم دقیقا مثل خواهر خودته منم باید به باجناقم زنگ بزنم اینجوری درست نمیشه

زندگی خودتو جمع کن خودت به زندگی اون چیکار داری مردها چقدر پست فطرت شدن 

..

خانواده همسر منم شوهرمو علیه خاهرم پر کردن

و االان نسبتا قطع رابطه ایم خیلی ناراحتم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اره موقع دعوا ادم نمیدونه چی به صلاحشه بگه چی نیس اشکالی نداره زرنگ باش جلو شوهرت با خواهرت چت نکن ز ...

چقدر بیچاره ام من ی دعوا بکنم میگه اون یادت داده

..