2777
2789

وای اعصابم خورد شد تو شهر دانشگاهم خونه اجاره کردم یه ویلایی دو طبقه ، صاحبخونه هم که یه پیرزن پیرمرد هستن طبقه پایین میشینن برای رهن هم خیلی باهام راه اومدن حتی گفتن ما اسباب واجب خونه اضافی در حد زندگی یک نفر رو داریم تو راهت دوره سختته وسیله سنگین نیار فقط یکی دوتا شرط گذاشتن که ماهواره و سگ نیارم خونه حالا زنگ زده میگه قراردادمون از اول مهر بود چرا هنوز نیومدی گفتم کلاسا هفته اول تق و لقه جمعه میام میگه خب پس وقتی اومدی روزا و ساعت هایی که کلاس داری بنویس رو کاغذ بهم بده 😐 آخه به اون چه ربطی داره من کی میرم و میام معلومه میخواد به خاطر اون وسایل و کمتر رهن گرفتن همش تو زندگیم فضولی کنه چیکار کنم به نظرتون 

این روزا میگذره اما به سختی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو ببخشید این یه مسئله ی شخصیه 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

وا چرا 😄 نپرسیدی چرا اتفاقا میپرسیدی ی جوری که بفهمه ربطی نداره چک کنه کی میری کی میای 

ما ی صابخونه داشتیم هر کی میومد مهمون خونمون قبل اینکه برسه بالا این ازش امار در می اورد 😄ابرو ریزی بود 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یا اینکه مثلا هی بگو هنوز برنامه کلاسام معلوم نیست و اینا ، یکی دوهفته دست به سرش کن بعد از یادش میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

هیچی حساس نشو شاید احساس مسئولیت میکنن مگه بده یه نفر به فکرت باشه مراقبت باشن . ولی بهشون بگو باشگا ...

من اگه میخواستم بازم آقا بالا سر داشته باشم و جواب پس بدم همون خوابگاه میموندم اومدو خواستم جایی غیر دانشگاه برم حتما میگه الان که کلاس نداری کجا داری میری 

این روزا میگذره اما به سختی

آره این خوبه به فکر خودمم رسید بپیچونم

اره اینجوری کن . خیلی بدم میاد کسی رفت و امد و کارامو زیرنظر بگیره اصلا به اون چه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونم گفتم شاید حواسشون میخواد باشه از نوع خوبش همیشه فضولی نیست که

نوع خوب و بد نداره.من یه زمان‌میش یه پیرزن خوابگاه گرفتم باورت میشه یه هفته نتونستم دوام بیارم.فقط و فقط عادت کرون پیرزنا به فوضولی اکثرا مثل قدیم.فقط یه خونه داده اجاره.من بودم محبتشونم قبول نمیکردم.همین الان مایحتاجمو تهیه میکردم که مس فردا نخواد به خودش حق دخالت بده

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟