2777
2789
عنوان

جاریم زده تو صورت مادر شوهرم 😑

427 بازدید | 31 پست

مادر شوهرم زنگ زده گررریه میگه بچش گوشیمو گرفتع بود بازی میکرد نزدیکه همن خونه هاشون اومد گف چرا بچه رو بی ادب میکنی گوشی میدی حالا پسرش ۲۴ساعته گوشی دستشه هاااا بعد مادر شوهرمم گفته بچس گریه کرد دادمش خلاصه بحثشون شده یهو جاریم اومده بچه رو بغل کنه به زور ببره پسرش وصل شده به مادر شوهرم جدا نمیشده یهو جاریم زده گفته تو‌ولش کن حد اقل 😕😑نمدونم چرا دنیا انقد گرده زمانی که من کنارشون بودم منو الکی خیلی اذیت میکرد کن که رفتم الان همش میگه تو فرشته بودی این شیطانههه بعد جالبه جاریم با حجاب نماز خون دعا خون ولی همیشه همرو ناراحت میکنه به شدت ادم حسودیه یکی بهم گف اصن بهت نمیخوره دختر بزرگ داشته باشی یهو گف منو هر کی میبینه میگه ۱۸سالته🫥🫥😂

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

گاهی ادم خودشو‌کنترل کنه بد نیس

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دخالت نکن

من انقد غیبت کردد هیچی نگفتم گفتم شما خودتو ناراحت نکن ایشالله درست میشه اخه از ایناس که تا خوب بشه میره میگه فلانی این حرفو زد

من انقد غیبت کردد هیچی نگفتم گفتم شما خودتو ناراحت نکن ایشالله درست میشه اخه از ایناس که تا خوب بشه ...

کار خوبی می‌کنی دو روز دیگه آشتی میکنن

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

تقصیر خود جاریت بوده انقد رو بچش کنترل نداشته که به مادر بزرگش زیادی وابسته بشه 

ولی تو هم اصلا چیزی نگو دخالت نکن 

دو روز دیگه با هم خوب میشن می‌شینم پشت سرت حرف زدن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دعوای مادرشوهرو جاری رو به حجاب ونمازو دعا چه ربطی داره 

سن شماودخترت وایشون چه ربطی داشت 

الان ناراحتی یا خوشحال؟؟؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
من اگه همچی کاری با مادر شوهرم بکنم رفتم سینه قبرستون

منم هیچوقت فوش زشت یا کتک کاری نداشتم

دعوای مادرشوهرو جاری رو به حجاب ونمازو دعا چه ربطی داره سن شماودخترت وایشون چه ربطی داشت الان ناراحت ...

نه کلی گفتم ادم حسودیه کسی که این همه نماز میخونه و دعا چرا باید به چیرای بی معنی حسودی کنه یا احترام بلد نباشه

دعوای مادرشوهرو جاری رو به حجاب ونمازو دعا چه ربطی داره سن شماودخترت وایشون چه ربطی داشت الان ناراحت ...

من نه خوشحالم ن ناراحت هیچ حسی ندارم همیشم میگم تو یه ساختنمونین یه جوری کنار بیاین دنیا دوروزه

به یکی تهمت میزنه بعد میگه من نماز میخونم دلم نمیاد گناه کنم من نتونستم تو‌یه پست درست بنویسم منظورمو