2777
2789

من که موهام به لطف ارث قبل بارداریم سفید شده بود از وقتی باردار شدم و زایمان کردم بعد اونم که شیردهی دیگه کلش داره سفید میشه...یه مدت هم هست استخوان درد شدید دارم...همه اش حس می کنم عوارض شیردهیه...از درون حس ضعف دارم با وجود این که مولتی ویتامین،،مکمل و این چیزا هم حواسم هست بخورم.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

بارداری اذیتم نکرد یکم موهام ریزش گرفت ک زود خوب شد 

شیرم از اول یکبار هم ندادم چون بالافاصله رژیم گرفتم و ورزش شروع کردم ک اندامم مثل قبل بشه و دندون و پوست و موهام خراب نشه

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری اذیتم نکرد یکم موهام ریزش گرفت ک زود خوب شد شیرم از اول یکبار هم ندادم چون بالافاصله رژیم گر ...

خداروشکر.

کمر درد 

استخوان درد 

ریزش مو 

دندونام خراب شده 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

من قرص کلسیم منیزیم زینک و ویتامین امگا۳از بارداریم شروع کردم به خوردن وگرنه استخون درد امانم نمیداد ...

خداروشکر...منم همه ی مکملا رو از یکی دو سال قبل بارداریم می خوردم ولی بارداریم دوقلویی بود نابود شدم...به هر دو هم شیر خودمو میدم قشنگ حس می کنم که بدنم پوکیده...هر کی میگه دوقلو خوبه دوست دارم بشینم از دستش زار بزنم.

تو بارداری قند گرفتم اونو درس کردم سیاتیک گرفتم اخرای بارداری میخواستن منو بستری کنن بچم یک ماه زودتر به دنیا اومد .

تو شیردهی موهام ریخت انقدر لاغر شدم که انگار معتادا شدم ضعف بدنی گرفتم عصبی ظدم ضعف اعصاب گرفتم معدم عصبی شد.دندونام خراب شد

الان از شیر گرفتنمش بهتر شدم

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

کمر درد استخوان درد ریزش مو دندونام خراب شده

😞😞

من که امروز از درد استخوانم نشستم گریه کردم.

خداروشکر...منم همه ی مکملا رو از یکی دو سال قبل بارداریم می خوردم ولی بارداریم دوقلویی بود نابود شدم ...

خدا حفظشون کنه ،سلامت باشن،حتما دوز مکمل هاتو بیشتر کن عزیزم یا از دکتر بخواه چیزایی قوی تری بهت بده 

تو بارداری قند گرفتم اونو درس کردم سیاتیک گرفتم اخرای بارداری میخواستن منو بستری کنن بچم یک ماه زودت ...

خداروشکر.منم فقط امیدم به اینه سال دیگه این موقع ۲ سالشون شده و از شیر گرفتمشون.

خداروشکر.منم فقط امیدم به اینه سال دیگه این موقع ۲ سالشون شده و از شیر گرفتمشون.

خداحفشون کنه عزیزم دوقلو داری؟

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫