2777
2789

من نمیدونم دارم اشتباه میکنم یا نه؟

مطلب خاصی به ذهنم نمیاد، فعلا قدر منو بدونید 

من پرسیدم ازشون گفتن نحوه صحیح خونی درسته ۱۰ ساعت درس روزی پونصد تا به بالا تست تستای غلطشونو مرور میکردنو اشکالاتشونو رفع میکردن از رتبه هزارو زیر هزار پرسیدم تو مدرسمون بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبولی 1403هستمروزی میانگین 10ساعت و در هفته 700تستچون دانشگاه میرفتم بیشتر نمیتونستم

لطفا بگید برای هر درس هفتگی 700 تست یا جمعا

هنوز که جوابا نیومده 😄 ولی به نظرم برای مدرسه ای ها روزی ۸۰ تا ۱۰۰ برای پشت کنکوری ها روزی ۱۵۰ تا ۲ ...

برای هر درس؟

نه عزیزم کلا مثل اینکه اصلا با تست زنی آشنایی نداری یه روز کاملم بزاری نمیتونی ۱۵۰ تا تست ریاضی بزنی ...

من امروز دو روزه شروع کردم دروس پایه رو میخونم و تست میزنم ولی اکثرا تست هارو اشتباه میزنم 😞

من امروز دو روزه شروع کردم دروس پایه رو میخونم و تست میزنم ولی اکثرا تست هارو اشتباه میزنم 😞

اشکال نداره فقط حسابی اون تست رو تحلیل کن ساده ازش نگذر هرچقدرم غلط بزنی اشکال نداره 

چی بگم

هنوز نه رتبم ۱۵۰۰ شد ولی دیگه از ابان میرم دانشگاه

پزشکی میرین؟

آخه گفتم منی که انقد اشتباه میزنم حتما اشکالی تو کاره

منابع تون چی بود؟

بعد لطفا بگید ریاضی رو چگونه بخونم؟

پزشکی میرین؟آخه گفتم منی که انقد اشتباه میزنم حتما اشکالی تو کارهمنابع تون چی بود؟بعد لطفا بگید ریاض ...

اره همرو پزشکی زدم از بچگی عاشقش بودم 

ببین تو خونه اشتباه بزنی خیلی بهتر از اینه که سر جلسه کنکور یا ازمون ازمایشی اشتباه بزنی 

و وقتی که یه تستو اشتباه میزنی خوشحال باش که چندتا نکته ی جدید میتونی یاد بگیری که ممکنه تو کنکورت بیاد اگه تستو درست بزنی یعنی نکته ی جدید نداشته دیگه 

منابعم هیلی زیاد بود همه سطحی داشتم 

ریاضی ام به نظرم تمرکزتو بزار روی سوالای کنکور چند سال اخیر ببین چه سبکی سوال دادن همونجوری بخون اونارو فول شو 

چی بگم

اره همرو پزشکی زدم از بچگی عاشقش بودم ببین تو خونه اشتباه بزنی خیلی بهتر از اینه که سر جلسه کنکور یا ...

اها باشه ممنونم از لطف تون زنده باشید 

انشالله موفق باشین توی درس و دانشگاهتون