2777
2789
عنوان

خونه زندگیتون در چه حاله

80 بازدید | 7 پست

من خونم تمیزه ولی کلی ظرفو لباس باید جابه جا کنم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

برای من معمولی

همیشه این موقع سال خونه تکونی کامل میکردم تمیز تمیز 

ولی با دو تا پسرام هیچ وقت خونم تمیزِتمیز و خلوت جوری که به دلم بشینه نیست

منم سخت نمیگیرم که در آرامش بزرگ بشن، تا چند سال اینده باید صبوری کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من معمولیهمیشه این موقع سال خونه تکونی کامل میکردم تمیز تمیز ولی با دو تا پسرام هیچ وقت خونم تم ...

من خونه تکونی کردم ولی الان حال ندارم پاشم جمو جور کنم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
خوش به حالتمن که امسال نکردمدوتا پسر خیلی شیطون دارم که تو خونه هر کاری دلشون میخواد میکنن🤕

منم ی پسر فوق العاده شیطون دارم 5سالشه از امسال گذاشتمش مهد،توهم اگه شرایطشو داری بزارشون مهدی چیزی

منم ی پسر فوق العاده شیطون دارم 5سالشه از امسال گذاشتمش مهد،توهم اگه شرایطشو داری بزارشون مهدی چیزی

یکیش امسال رفت اول ،کوچیکه  هم ۲ونیم سالشه

ولی خب من مشکل این نیست که نمیزارن من تمیز کنم

مشکلم اینه نمیذارن تمیز بمونه تازه اگه شلوغی خونه رو فاکتور بگیرم

مثلا تراسو یه روز درمیون تی میکشم اما بازم خاک میشینه به هر حال

بدو بدو میرن تو تراس پاهاشون یه کوچولو عرق باشه دیگه میان داخل رد پاهاشون میمونه

یا چیزی بدم بخورن اون کوچیکه راه میوفته تو خونه،جای مشخص شده نمیشینه بخوره بره ممکنه به همچا بماله

تا پارسال توان حوصله داشتم دنبالش بودم همش تمیز میکردم

ولی امسال واقعا نمیتونم حس میکنم بذارم راحت بزرگ بشن بهتره تا نکن نکن بگم بهشون