2777
2789
عنوان

مامانا و دخترا میاین یه لحظه

275 بازدید | 33 پست

سلام خانوما روزتون بخیر ❤️

شما با بچه های کلاس اولیتون چه چالشهایی داشتین؟ 

پسرمن از دیروز که رفته کلاس اول چالش هاش شروع شده اعصابم داغونه 

حواسش نبود قمقمه ابشو ریخته کل کتاباشو خیس کرده دوباره مجبور شدم کتاباشو بخرم چون قابل استفاده نبود 

امروز جامدادیشو گم کرده

یعنی میگه رومیزم بود زنگ تفریح  رفتم بیرون کلاس برگشتم نبود 😞 کلی وسیله براش گرفته بودم 

اخه مگه میشه یهو ناپدید میشه!!!! یعنی کسی برداشته؟ معلم وبچه ها کلی باهاش گشتن ولی پیداش نکردن  من میگم یکی برداشته 

یه پسره هست خیلی شر اذیتشون میکنه دیروزم   کاردستیشو شکسته  بود نمیشه تهمت زد ولی ممکنه کارهمون باشه؟   چون میگه همه بچه ها باهام گشتن بجز اون

پیگیری کنید ، به پسرتون هم یاد بدین مراقب وسایلش باشه و همونجور رها نکنه 

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه شما طبیعیه وسایلشو گم کنه، ولی در مورد همکلاسیش، بچه ۶ ساله هنوز خیلی کوچیکه واسه اینکه نقشه بکشه وسایل بچه شما رو بدزده یجوری که مو لای درزشم نره اونم روز اول مدرسه که همشون گیج میزنن 

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

اول ک برا اب لیوان براش بخر ،قمقمه دیگه نخر

اونجا هم شیر اب هس، هم ابسردکن ک بنظرمن ازشیر اب بخوره بهترم هس،

همه وسایلاشو‌برچسب روش نام نام خانوادگی پایه  بنویس

وعلاوه بر اون چون خودش سواد نداره لاک بزن بهشون 

چیزاضافی همراهش نکن

توگروه همه چی میگن چی بیارید چی نیارید

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

چیز زیادی نده ببره.وسایلشم ساده بگیر.اسم بزن حتما و اگه تکرار شد از معلم بخواه نگاه کنه جامدادی بچه ...

کل یه جامدادی ناپدید شده عزیزم دیگه کار ازیه  وسیله گذشته معلومه یکی دزدیده

حالا همشونم بچه پولدارن مثلا 

عزیزم بچه شما طبیعیه وسایلشو گم کنه، ولی در مورد همکلاسیش، بچه ۶ ساله هنوز خیلی کوچیکه واسه اینکه نق ...

عزیزم کل یه جامدادی گم شده عجیبیه دیگه؟ یکی هست خیلی شر هیکلشم دوبرابر ایناست خیلی اذیتشون میکنه

عزیزم کل یه جامدادی گم شده عجیبیه دیگه؟ یکی هست خیلی شر هیکلشم دوبرابر ایناست خیلی اذیتشون میکنه

حالا چون شره و اذیت میکنه خدارو خوش نمیاد هرچی بشه بیفته گرون اون بنده خدا

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)