2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم تاپیکت ترکیدحالتو دیدم ناراحت شدم درکت کردمفردا با شماره 1480 تماس بگیر مشاوره رایگان بهت ک ...

میبینی چه بیشعورن میترکونن

انگار هیچ ایرانی کلاب نرفته تا حالا

ممنون ازت🫂

میبینی چه بیشعورن میترکوننانگار هیچ ایرانی کلاب نرفته تا حالاممنون ازت🫂

ناراحت نباش عزیزم منم شرایط تورو داشتم سر رل اولیم خیلی اذیت شدم نمیتونستم غذا بخورم...

وقتی شکست عشقی رو تجربه کردم قوی تر شدم

رل دومیم رو خیلی خیلی بیشتر دوس داشتم ولی خیانت کرد رفت ولی من تمام قدرت از رابطه بیرون اومدم چون دیگه قوی شده بودم مث قبل نبودم یجوری بیرون اومدم پشمای طرف خودش ریخت و التماس میکنه برگردم هنوز... بهت میگم قوی باش نمیگم ناراحت نباش چون سخته تا بخوای قوی شی 

ناراحت باش ولی سعی کن حالتو بهتر کنی بخدا یه روز خیلی خوشحالی که زودتر از زندگیت رفت برو بیرون پسرای خوشکل خوشکل جذاب رو ببین . اون موقع متوجه میشی چقدر پسرای خوب خوب و لول بالا وجود دارن و نیاز نیس برا یکیش غصه بخوری 

درسته شاید بگی من بجز اون نمیتونم به کسی فکر کنم ولی این فقط یه فکره... برو پسرا رو ببین حالو هوات عوض میشه و میفهمی پسر قحطی نیومده