2777
2789

نکن برو از طلافروشی بخر 

اقلا بغل خودت هست این ها اعتمادی تو هرج ومرج بهشون نیست 

خودم تو اپ  داشتم فروختم با یک درصد کارمزد میخری بعد با کارمزد می‌فروشی کسر میشه اگرم سفارش بدی طول می‌کشه اونم کارمزد ساخت میگیره تا بری در مغازه فلان جا بهت بدنش اونم اگه بدن و چی بدن 

والاه من تو سایت داریک خرید میکنم 

خیلی هم خوبه هر موقعه بخوایین میتونین بفروشین میاد ب حسابتون 

از صندوق طلا من خبری ندارم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از برنامه میلی بخر قیمت خام میفروشن هرموقع خواستی هم میفروشی اجرت نداره تازه با کد دعوت وارد بشی هم ...

این برنامه رو از بازار دانلود کنم کد نمیخواد

این برنامه رو از بازار دانلود کنم کد نمیخواد

اره از بازار دانلود کن بعد وقتی میخوای ثبت نام کنی قسمت کد دعوت اون کدی که برات فرستادم بزن ۵سوت رایگان هدیه میده 

که البته اگه نمیخوای هدیه بگیری هم میتونی کد دعوت نزنی 

❤️

صندوق ممکنه از دستت تو جنگ خارج بشه اگر برات مهم نیست و‌ کلا میخوای نگه داری عالیه، امن و بی دردسر، فقط هر بار یه اسکرین شات از پرتفو ات بگیر، بدی نداره

یه کد بورسی بگیر از کارگزاری مفید، چون هم سکه داره هم صندوق از بقیه کاملتره

بعد ثبت نام، اپ ایزی تریدر رو نصب کن و نمادها رو جستجو کن و جای مناسب بخر

الان جای مناسبی نیست خیلی پر ریسکه، ولی باذ این وضعیت اصلاح بالایی نمی‌ده احتمالا

جای مناسب نیاز به آموزش داره، اگر بلد نیستی هر ماه روتین بخر کار به قیمت نداشته باش و بزار بیشتر ۳سال بمونه