2777
2789

سلام بچه ها

من شوهرم اصلا مذهبی نیست یعنی هیچکدوممون اصلا در قید و بند دین اینا نیستیم 

ولی یه دوستی داره در واقع سرمایه‌گذارش همکارش چنین چیزیه ولی خوب رفت و آمد هم دارن 

این آدم بشدتتتتت مذهبی و خشکه و ...

یعنی ازوناس که زنش به زور فقط چشمش معلومه و من بشدت بدم میاد 

کلا یه بار تا حالا اومدن خونمون منم از لجشون یه تاپ پوشیدم با شلوار  کل مهمونی مرده سرش پایین بود دلم خنک شد 

بعد الان دعوتمون کردن خونشون و انقد پررو هستن و خودشونو پیغمبر زاده میدونن به شوهرم تذکر دادن که به خانمت بگو لباس مناسب بپوشه

شوهرمم خودش خیلی بدش اومد ولی از لحاظ مالی بهش نیاز داره نمیتونه بهم بزنه دوستیشونو

میگه یبار تحمل کن بیا بریم 

چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینک پیش غریبه تاب بپوشی ب مذهبو غیر مذهب ربط نداره حتی ب دین ولی شخصیته خودت احترام ب بدنت چی ...

چه ربطی به احترام داره 

من همیشه لباس مناسب میپوشم تو مهمونیا وقتی میبینم یه آدم مذهبی هست اون دفعه از سر لج اینطوری کردم

من برای مذهبیا احترام قائلم نه چنین آدمایی

هرکسی عقاید خودشو داره شما با اینکه میدونستی مذهبی هستن از لجشون تاپ پوشیدی بهتر بود برا اینکه مهمونت معذب نشه لباسی میپوشیدی که اونا هم راحت باشن الآنم من باشم نمیرم و روابط رو در حد کار نگه میدارم  

ببهشید بخدا نمیخاستم نظر بدم قصد بی احترامی هم ندارم ولی همسر شما پایبند دینو اینا نیس اشتباهه ب نظرم‌پایبند غیرت نیست؟؟

مگ میشه ادم‌همسرشوو پاره تنشووو بذاره جلو همکارش با تاب باشه ؟؟

شایدم‌من عقب مونده هستم ؟؟؟

هرکسی عقاید خودشو داره شما با اینکه میدونستی مذهبی هستن از لجشون تاپ پوشیدی بهتر بود برا اینکه مهمون ...

من برای مذهبیا احترام قائلم اینا یچیزی فراترن منم از لجشون این کارو کردم

خود کلمشو نمیتونم بگم 

عجب ، ولی در کل من توی تمام مهمونی ها چه ساده چه مهمونی رسمی و مراسم ها دلم میخواد خوش پوش باشم علاقه ی زیادی به کت دامن دارم به نظرم تاپ و شلوار زیاد جالب نیست اصلا نمیپسندم توی هیچ نوع مهمونی ای نه به خاطر بیحجابی به خاطر کلا شیک بودن میگم

چه ربطی به احترام داره من همیشه لباس مناسب میپوشم تو مهمونیا وقتی میبینم یه آدم مذهبی هست اون دفعه ا ...

من اگ ب خودم ارزش قایل نشم لجم میگیره دیگ 

وگرنه من لخت بگردم ب کسی چ 

تا وقتی خودم ب خودم ارزش قایل نشم   هرکاری از لج میکنم دا