2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان درگیر همین کوفتم😭

حس می‌کنم بخاطر استرس باشه چون سر همون دوازده روز یه جوری شده بودم که شب تا صبح توی سروصدا کل بدنم رو رعشه بود از وحشت

یعنی فقط خوبه سکته نکردم بمیرم

دیگه اگه تا یه هفته دیگه هم نشدم میرم دکتر، از دکتر زنان رفتن خوشم نمیاد اه اههه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من همیشه از ۱۸ م یا ۲۰ پریود میشدم این ماه نشدماعصاب خورد کنه

منم دوم و سوم ماه

منتظرم خلاصه، اگه بازم نشم این دومین ماهه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

۷ ماه هم شده 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
آره یبار سه ماه، یبار ۷ ماه پریود نشدم.علتش استرس و چاقی

شما سونوگرافی و آزمایش هم دادین؟ 

سلام 

ببین منم خیلی نامنظم بود و بعضی ماه ها پریود نمی‌شدم.  بعدش یکی بهم گفت عرق کاسنی بخور منم همینطوری شروع کردم ب خوردن و واقعا ی مدت هر روز میخوردم ولی خب ن مثلا مقدار خاصی یا موقع خاصی همینطوری میخوردم😅 و الان هر ماه دقیق دقیقه ...