2777
2789

من امروز برای سونو غربالگری سه ماهه اول رفتم سونو گرافی نرگس، خانم دکتر واسعی خیلی با شک و تردید گفتن که شاید دختر باشه و‌تاکید کردن که اصلا صددرصد نیست،می خواستم ببینم کسی بوده که بهش اینجوری گفته باشن؟ چقدر میشه به این تعیین جنسیت دل بست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هفته ی دیگه سونوی نرگس نوبت دارم.

اما زیاد شنیدم بچه ها گفتن که با قطعیت بهشون جنسیت رو نگفتن

به خاطر همین ممکنه بعدا بگن بچه ت پسر بوده.

چند هفته دیگه قطعی معلوم میشه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
امروز سیزده هفته و یک روز بودم

سیما جون ببخشید من هفته ی دیگه نرگس نوبت سونو دارم.همون ساعتی که نوبت میدن نوبتمون میشه یا چند ساعت باید منتظر بمونیم؟

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
اره خیلی با شک گفت حتی گفت اصلا روی چیزی که میگم حساب نکن

خانم دکتر واسعی کارش دقیقه.اگه میگه روش حساب نکن پس تصور کن هنوز جنسیتش معلوم نیس

سیما جون ببخشید من هفته ی دیگه نرگس نوبت سونو دارم.همون ساعتی که نوبت میدن نوبتمون میشه یا چند ساعت ...

من بهم گفته بود نه صبح بیا اما 6:45 رفتم دکتر ساعت هفت اومد و اولین نفر سونو شدم،صبح زود بری معطلی نداره اصلا

من هفته ی دیگه سونوی نرگس نوبت دارم. اما زیاد شنیدم بچه ها گفتن که با قطعیت بهشون جنسیت رو نگفتن ب ...

شما هم سونو nt میری؟ حتما بیا بگو‌که در مورد جنسیت بهت چی گفته؟ چند شنبه میری ؟

من دوشنبه باید برم.حتما میام اینجا و میگم

اره برای غربالگری اول میرم

به من گفتن ساعت ده بیا.ساعت یک نوبتت میشه.