با سلام
ببینید برای کار پاره وقت می تونید اولین جا تو اپلیکیشن "دیوار" یا "شیپور" جستجو کنید یعنی بخش ف.ی.لت.ر رو بزارید روی پاره وقت و ببینید مشاغل رو و خودتون بالا پایین کنید که ببینید صرف داره واستون یا نه.
اگه میخواید پیشرفته تر دنبال کار بگردید باید داخل وب سایت هایی مانند "آی استخدام" یا "جابینجا" رزومه بزارید و هر روز بخش مرتبط با استان و شهرتون رو ببینید تا کارهای مرتبط با علاقه یا رشته شما پیدا بشه. برای ساخت رزومه هم کلی وبسایت رایگان ساخت رزومه آنلاین هستش
در کل کار کارمندی یعنی بالا سر طرف مسئول و رئیس باشه همینجوری هستش یعنی بیگاری داره، سختی داره، مسخره بازی داره، ساعات نامنظم و یا تمام وقت داره، پرداخت حقوق بد داره، مخصوصا اگه خانم هم باشید دیگه بیشتر خلاصه شرکت خصوصی همینه
مخصوصا اگه بخوان کارورز یا کارآموز جذب کنن.
برای همین الان چند سالی هستش افراد خودشون مستقل عمل و کار می کنند نظیر: آنلاین شاپ، اغذیه و خوراک، محصولات ارگانیک و چیزهای دیگه. که اونم البته معایب و مزایا خودش رو داره.
----
در مورد این شغل که گفتید و مصاحبه دادید. ببینید شما اول باید مشخص کنید همه چیز رو. یعنی با اون شخص صحبت کنید و بگید که من دانشجو هستم و نمی تونم تمام وقت کار کنم از اونور اگه پاره وقت باشم، خوب حقوق رو کمتر می خوام و عملا هم معمولا بیمه نمی کنن که بیشتر به نفع کارفرما هستش. منظورم اینه شما باید سر همون اول کاری و مصاحبه شرایط رو بگید تا بعدش اگه پذیرفته شدید به مشکل بر نخورید.