2777
2789
عنوان

یعنی هیچکس شاغل نیست اینجا راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 37 پست
دوره رفتم منکاراموزیم رفتممن چون تمام وقته دوست ندارم برمدانشگاه ازاد خداتومن پول میدمبعد نرم سر کلا ...

چجوری کارآموزی رفتی؟

مگه بیشتر از۱۰۰ واحد پاس کردی؟

چقدر هزینه کردی برای نرم افزار 

با استاد صحبت کن بعضی استاد ها خیلی اهمیت میدن به حضور

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

چجوری کارآموزی رفتی؟مگه بیشتر از۱۰۰ واحد پاس کردی؟چقدر هزینه کردی برای نرم افزار با استاد صحبت کن بع ...

جلوجلو کاراموزی رفتم

دوره یک و چارصد

حسابداری شما؟‌

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سلام 

ببینید برای کار پاره وقت می تونید اولین جا تو اپلیکیشن "دیوار" یا "شیپور" جستجو کنید یعنی بخش ف.ی.لت.ر رو بزارید روی پاره وقت و ببینید مشاغل رو و خودتون بالا پایین کنید که ببینید صرف داره واستون یا نه.

اگه میخواید پیشرفته تر دنبال کار بگردید باید داخل وب سایت هایی مانند "آی استخدام" یا "جابینجا" رزومه بزارید و هر روز بخش مرتبط با استان و شهرتون رو ببینید تا کارهای مرتبط با علاقه یا رشته شما پیدا بشه. برای ساخت رزومه هم کلی وبسایت رایگان ساخت رزومه آنلاین هستش

در کل کار کارمندی یعنی بالا سر طرف مسئول و رئیس باشه همینجوری هستش یعنی بیگاری داره، سختی داره، مسخره بازی داره، ساعات نامنظم و یا تمام وقت داره، پرداخت حقوق بد داره، مخصوصا اگه خانم هم باشید دیگه بیشتر خلاصه شرکت خصوصی همینه 

مخصوصا اگه بخوان کارورز یا کارآموز جذب کنن.

برای همین الان چند سالی هستش افراد خودشون مستقل عمل و کار می کنند نظیر: آنلاین شاپ، اغذیه و خوراک، محصولات ارگانیک و چیزهای دیگه. که اونم البته معایب و مزایا خودش رو داره.

----

در مورد این شغل که گفتید و مصاحبه دادید. ببینید شما اول باید مشخص کنید همه چیز رو. یعنی با اون شخص صحبت کنید و بگید که من دانشجو هستم و نمی تونم تمام وقت کار کنم از اونور اگه پاره وقت باشم، خوب حقوق رو کمتر می خوام و عملا هم معمولا بیمه نمی کنن که بیشتر به نفع کارفرما هستش. منظورم اینه شما باید سر همون اول کاری و مصاحبه شرایط رو بگید تا بعدش اگه پذیرفته شدید به مشکل بر نخورید.

......

با سلام ببینید برای کار پاره وقت می تونید اولین جا تو اپلیکیشن "دیوار" یا "شیپور" جستجو کنید یعنی بخ ...

ممنون از توصیه هاتون

جناب من تو رزومه نوشتم دانشجو ام یعنی همون اول کار.

گفتن چطوری هندل میکنی گفتم بین دانشگاه و کار اولویت کارمه چون تو رشته من مهارت عملی مهمتره

درست هم گفتم

اما یا این حال من دلم میخواد دانشگاه برم نمره خاب بگیرم کنارش پاره وقت کار کنم

صبح تایمم کلا خالیه

من کلاس زبان و کامیپوترم میرم

واقعا فکر نکنم برسم این همه کار رو مدیریت کنم

نظرم اینه با استادم مشورت بگیرم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم