نگاررها مدیر عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 7684 عنوان این بارونی قشنگه بخرمش عکس | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 37 پست بچه ها تا حالا بارونی بلند نداشتم، خودمم قد بلندم، اول که بگید رنگش قشنگه به نظرتون؟ و اینکه بلند بگیرم یا کوتاه؟ عکسشو میذارم الان دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی. 1404/07/02 | 14:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگاررها مدیر استارتر عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 7684 بلندو جلو باز با شلوار نیم بگ بپوش جلو باز یا بسته؟ اگه جلو باز بپوشم سایز ۳۸ رو میتونم بردارم، اما جلو بسته باید ۴۰ رو بردارم. دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18395 خوبه جلو بسته سخت نیست ؟! 🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18395 کدومش قشنگه؟ کوتاهه یا بنده؟ رنگش به نظرم خیلی خوب نیست، مشکی داره و سورمه ای اگ قدت بلنده ب نظرم بلنده بهتره رنگ مشکی 🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون
نگاررها مدیر استارتر عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 7684 خوبه جلو بسته سخت نیست ؟! اخه کمربند داره چجوری جلو باز بپوشمش؟ دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
robin_san عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 3119 اگه یه درصد شبیه عکسش نباشه و رو تن انقدر خوب نشینه شبیه مریم رجوی میشی
نگاررها مدیر استارتر عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 7684 اگه یه درصد شبیه عکسش نباشه و رو تن انقدر خوب نشینه شبیه مریم رجوی میشی واقعا؟😂😂😂😂 چرا خب؟ اینا مد شده الان، مگه اونم بارونی بلند می پوشه؟ دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
robin_san عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 3119 واقعا؟😂😂😂😂 چرا خب؟ اینا مد شده الان، مگه اونم بارونی بلند می پوشه؟ اونا به بارونی هاشون معروفن، زشت و گشادولی اگه خوب رو تن بشینه واقعا خوب میشه، عکس ژورنالیش که خیلی قشنگ بود