2777
2789
عنوان

گفتم پول میخوام قرض گفت خوبه 😑

216 بازدید | 14 پست

به یکی از نزدیکانم که خیلی بهم مدیونه گفتم وای پول میخوام کسی نیست که پول قرض بده چیکار کنم 

گفت خوبه 😑

نگید نداره شاید، چون میدونم داره حقوقش اومده 

حالا بگم اون شخص کیه من میشه پشماتون میریزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوفف کاش آدمای امروزی یکم رحم و انسانیت داشتن شاید یکی اون لحظه پول نداشت و احتیاجش بود

داداشت ؟

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمامی اشخاص و اتفاقات این اکانت زاده ذهن نویسنده است و هیچ وجود خارجی ندارد.    Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

حتی خجالت میکشم بگم کیه طرف

بگو زود پاک کن 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

خیلی ازش پیش شماها خوب گفتم ضایع شدم یه حسه کثافتی دارم

نامزدته؟ 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

خیلی ازش پیش شماها خوب گفتم ضایع شدم یه حسه کثافتی دارم

حس( کثافت) درسته نه حسه

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی